אכילת חלבונים שונים בארוחת ערב שישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת חלבונים שונים בארוחת ערב שישי
    שלומי כהן
    19/02/2016

ערב טוב ושבת שלום לכולם.

ערב טוב ושבת שלום מקווה שזה בסדר שאני כותב את ההודעה שלי בשבת למרות שאתם לא עונים בשבתות וחגים..

קודם כל אני רוצה להגיד שזה פעם ראשונה שלי בפורום הזה..אני לא מכיר את הפורום הזה..אבל ראיתי שיש פה תזונאיות ותזונאים.

מה שרציתי לשאול באמת...שהרבה פעמים בארוחת ערב שישי אז אנחנו אוכלים למנה ראשונה מנת בשר לא ממש מנת בשר כמו סטייק,אנטריקוט כזה ממש לא!..הכוונה שאנחנו אוכלים בורקס בשר אח"כ למנה שנייה דג ואז מנה שלישית מרק ירקות..

עכשיו אני שואל על זה כי בהרבה מקורות חיצוניים ובין השאר גם באינטרנט כתוב שאסור לאכול דג עם בשר....
    ורציתי לשאול האם זה בסדר או לא בסדר מבחינת החלבון בגוף??

בורקס בשר +מנת דג זה בסדר לחלבון או שזה יותר מדי???ואני שואל את זה כי דג או עוף שווים בערכם למנת בשר נכון??ורציתי לשאול אם אוכלים בכל זאת בורקס בשר ודג אחרי זה...מה האוכל נרקב בגוף???

מחכה לתשובה,שבת שלום ושבוע טוב.

שלומי כהן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אכילת חלבונים שונים בארוחת ערב שישי - תגובה

צחי כנען
    22/02/2016

שלום רב, אין בעיה לאכול דגים באותה ארוחה עם בשר, שניהם מן הסתם מקורות חלבון מן החי.
    החשוב ביותר שתרגיש נעים לאחר הארוחה הן מבינת תחושת השובע והן מבחינת תחושת המלאות וזו האינדקציה הטובה ביותר
    בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו