זקוקה לייעוץ בנושא שתייה במהלך תקופת דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לייעוץ בנושא שתייה במהלך תקופת דיאטה
    הדס תובל
    27/02/2016

שלום, שמי הדס. רציתי לשאול..אני שותה הרבה אבל במקום מים אני מכינה לי כל יום קנקן גדול ושמה בו 2 תיונים של תה קר ויסוצקי (כתוב שיש בו איזשהו ממתיק טבעי, סטיביה אולי) + 2 שקיות קטנות של ממתיק מלאכותי - סוכרזית. בקיצור..רציתי לשאול אם זה בסדר או שזה מוסיף המון קלוריות וסוכרים? (האם זה לא משמין והאם זה תחליף טוב לרק מים ללא שום טעם. (הסוכרזית זה על קנקן גדול לא על כוס)

המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זקוקה לייעוץ בנושא שתייה במהלך תקופת דיאטה - תגובה

צחי כנען
    01/03/2016

אין קלוריות במשקאות הללו כלל
    עדיף תמיד מים , ואפשר כמובן עם צמחים. ועדיף ללא ממתיקים כמובן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

הדס תובל
    02/03/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה!

הדס תובל
    02/03/2016

קודם כל - תודה רבה.. רציתי לשאול עוד משהו - מה עדיף - סוכר או סוכרזית או סטיביה להמתקת קפה/תה? אני בדר"כ שותה 2 כוסות קפה ביום עם סוכר רגיל ו3 כוסות תה ביום עם סוכרזית...

עוד שאלה קטנה - חומוס, טחינה, חציל במיונז וכל הממרחים בסגנון הזה הנם חלבונים? הדיאטנית שהייתה לי בעבר אמרה כל בוקר וערב לבחור 2 סוגי חלבונים עם פרוסת לחם אחת מקמח מלא ונמאס לי כל הזמן לאכול רק גבינה, טונה, ביצה וכו'. אז נניח אני יכולה לאכול פרוסת לחם מלא עם חומוס ופסטרמה? או עם גבינה צהובה 5 %?

מה לגבי חטיפי אנרגייה ופירות יבשים בתור ארוחות ביניים?

תודה רבה מראש!!:-)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל תודה רבה! - תגובה

צחי כנען
    07/03/2016

מה עדיף - סוכר או סוכרזית או סטיביה להמתקת קפה/תה? כעיקרון עדיף להמתיק עם דבש או סטיביה את התה והקפה עם ממתיק על בסיס סוכרלוז (סוכרה דיאט/סוכרה לייט) אבל במתינות 2-3 ביום

עלגבי המריחה- אין בעיה למרוח אבוקוד, גבנצ חומוס וכו', לא יודע מה היו השיקולים של הדיאטנית בבחירת רק חלבונים

ארוחוצת ביניים - אין כמו מן הטבע כמו פירות יבשים, אגוזים, פירות טריים וכו', ואם אין ברירה אז חטיפים מתוקים (אנרגיה מה שקוראים)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו