מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה לעזרה, בעיות במעיים כבר שנהשלומי08/05/2016
יש לי בעיות במעי קיוותי שאולי תוכלו לעזור לי
זה התחיל לפני שנה נידבקתי מהחתולה שלי בתולעים
הרגתי את התולעים, אבל מאז נשארו לי בעיות במעי,
עצירות, שילשולים, נפיחות, חוסר תחושת התרקונות,
עשיתי בדיקות דם ובדיקות דם מתקדמות והראו שהכל בסדר,
עשיתי בדיקות צואה שגם הראה שהכל בסדר ושאין טפילים,
הלכתי לגסטרולוג, שאמר שאולי זה תסמונת המעי הרגיז
הוא רשם לנסות פרוביוטיקה וכלורפיל (שמכיל שמן מנטה)
ניסיתי במשך חודשיים אבל לא פתר את הבעיה
ניסיתי לשנות הרגליים תזונתיים בין השאר יותר סיבים תזוניים, לא עזר,
ניסיתי לקחת נורמלקס וגם לא פתר את הבעיה
ניסיתי לקבוע תור עם הגסטרלוג שלי אבל התור הקרוב בעוד הרבה זמן
בבקשה תעזרו לי, יש לכם אולי עצה לתרופה אחרת שכדאי לי לנסות?
או רעיון לאיזה בעיה במעיים זה יכול להיות מלבד תסמונת המעי הרגיז?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה לעזרה, בעיות במעיים כבר שנה - תגובה
צחי כנען12/05/2016האם במקביל התחלת טיפול תרופתי אחר (לא קשור) ?
האם ניסית תזונה דלה (דווקא) בסיבים למשל ללא דגנים מלאים, פירות וירקות ?
האם לאחרונה אתה סובל יותר מחוסר שקט ?
האם בדקת צליאק?
וכו' וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה
שלומי22/07/2016לא התחלתי טיפול תרופתי אחר.
ניסיתי תזונה עם הרבה סיבים תזונתיים ולא עזר
לא נראה לי ציאלק לא מרגיש שונה מלאכול לחם ומוצרי גלוטן, והיה לי את הבעיה גם בפסח,
וגם לא נראה לי שזה אי סבילות ללקטוז
וכן לאחרונה אני סובל מהרבה חוסר שקט
אבל גם בבתקופות של פחות שקט עדייין יש את הבעיה במעי
מנסה להוריד מהלחצים כמה שרק יכול
מכיר מישהי שלקחה נורמלקס שהיה לה את בעיות המעיז הרגיז
וזה העביר לה את הבעיה לי זה רק מקל על התסמינים
תוהה אם יש איזה תרופה שאחרת שנראה לכם שאולי תעביר לי את הבעיות כמו שזה העביר לה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה - תגובה
צחי כנען25/07/2016הייתי מנסה ל2-3 ימים תזונה דלת סיבים : רק לחם לבן, תפוא ללא קליפה, פתי בר, חמאה, איטריות, שמן זית, טחינה לבנה
ללא פירות ויורקת כלל.
תחזור וספר איך היה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לצערי לא עזר
שלומי29/08/2016ניסיתי לצערי לא עזר
יש תורפות ללא מרשם שאתם יכולים להמליץ לי לבנתיים עד שהתור שלי לרופא יגיע
בעוד חודשיים
בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי לצערי לא עזר - תגובה
צחי כנען29/08/2016צריך כנראה בירור יותר מקיף
בדקת חיידק קיבה הנקרא הליקובקטר ? צליאק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
שלומי29/08/2016אני לא חושב שזה צילאק כי ניסיתי תזונה ללא גלוטן
ויכול אולי להיות שזה החיידק למרות שנראה לי שזיהומים וחיידקים רואים בבידיקת צואה
ובבדיקת צואה הכל היה בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי - תגובה
צחי כנען29/08/2016לא ניתן בבדיקת צואה "לגלות" את החיידק הספציפי הזה הנמצא בקיבה והימנעות מגלוטן לתקופה איננה מדד לצליאק כן/לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)