סוגים שונים של חלב במסגרת קבוצת המזון חלב ומוצריו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוגים שונים של חלב במסגרת קבוצת המזון חלב ומוצריו
    שלומי כהן
    03/06/2016

צהריים טובים לכולם וסופ"ש נחמד.

צהריים טובים לכולם. שלום לפורום תזונה קלינית.

רציתי לשאול לגבי חלב ומוצריו..

אם אני אוכל בארוחת בוקר דגני בוקר עם חלב מהחי..שאני בדרך כלל אוכל את זה עם חלב פרה..אבל כיום יש עוד סוגים של חלב מהחי כמו חלב עיזים,חלב כבשים,חלב צ'אן וכדומה.

ויש גם חלב מהצומח..כמו חלב סויה,חלב שקדים,חלב אורז וכדומה..

אבל בכל מקרה אם אני אוכל דגני בוקר עם חלב פרה 3% שומן שזה חלב מהחי.....זה נחשב בסדר וראוי למאכל אדם או שעדיף לאכול חלב מהצומח..מבחינה בריאותית??

מבחינה בריאותית.......אני מתכוון ושואל..עד היום כבר שנים אכלתי דגני בוקר עם חלב פרה ולא קרה לי כלום..אבל אני רוצה קצת ייעוץ ומידע בריאותי......מה עדיף חלב מהחי או מהצומח..מבחינה בריאותית..מה יותר בריא????

מחכה לתשובה,סופ"ש נעים ושבת שלום

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סוגים שונים של חלב במסגרת קבוצת המזון חלב ומוצריו - תגובה

צחי כנען
    06/06/2016

יש החושבים שהאדם אינו צריך לצרוך חלב מן החי, אינני אוחז בדעה זו.
    ולכן...לבחירתך העיקר שיהיה טעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוגים שונים של חלב במוצרי חלב

שלומי כהן
    06/06/2016

היי צחי צהריים טובים.

היי לך. רק רציתי להשיב ולהגיד שמוצרי חלב אחרים לא משנה אם זה מוצרי חלב עיזים,מוצרי חלב כבשים,מוצרי סויה..הם לא טעימים לי...

מה גם שחלב ויוגורט וגם גבינות של עיזים וכבשים אני רק מהריח שלהם..זה לא טעים לי..כי זה יותר מדי מר לי...

ניסיתי פעם אחת לטעום מוצרי חלב של כבשים או עיזים..ולא אהבתי..זה קצת מר..

רק מוצרי חלב פרה..גם חלב פרה וגם מעדני חלב פרה....הם הכי טעימים לי למרות שזה נשמע קצת "יותר מדי"..אתה יודע למה אני מתכוון ובטח הטבעונים שיש היום יכעסו עליי..

אבל בכל מקרה רק מוצרי חלב פרה הם הכי טעימים לי...אז זה בסדר???

אני גם אוכל יוגורטים מחלב פרה ולא יוגורט עיזים וכבשים..למרות היוגורט האמיתי בא מכבשים ועיזים...אבל זה לא טעים לי...ולא עושה לי טוב לגוף...

אז זה בסדר?

בכל מקרה שיהיה לך המשך יום טוב,המשך שבוע טוב וחג שבועות שמח!!!

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו