קיצור תהליכים בתזונה נכונה ובריאה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיצור תהליכים בתזונה נכונה ובריאה.
    שלומי כהן
    17/11/2016

צהריים טובים ושלום רב צחי כנען.

היי צחי.שלום רב.מה שלומך??

רציתי לשאול ולהגיד שקודם כל אני כל יום מדי יום אוכל 5-6 ארוחות ביום ואני כבר עוד מעט בן 24...
    וזה ארוחות מלאות ועשירות בחלבון..מלא חלבונים לאורך כל היום..חלבון ב-4 ארוחות..בוקר,צהריים וערב ועוד חלבון בין הארוחות...

ורציתי להגיד שהתפריט היומי שאני מתנהל איתו הוא בסדר..מכיל את כל המרכיבים,מלא ויטמינים והכל..אבל רציתי לשאול במקום כל הארוחות האלו..האם יש אפשרות לקצר תהליכים ולקום בבוקר כל יום ולאכול פרי,חטיף אנרגיה,פירות יבשים ואז לאכול ארוחה עשירה בחלבון??
    במקום לאכול ארוחת בוקר שיש בה חלבונים ואז עוד חלבון בין הארוחות ועוד חלבונים בצהריים ועוד חלבונים בערב.....זה מלא חלבונים ומלא אנשים וחברים שלי לא אוכלים כ"כ מלא חלבונים כמו שאני אוכל...זה לאכול חלבונים בארבע ארוחות ומלא מלא פחמימות לאורך כל היום....

אז האם יש אפשרות במקום כל 5-6 ארוחות מדי יום לקצר תהליכים???

מחכה לתשובה ויום טוב ושבת שלום

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מספר חלבונים

צחי כנען
    17/11/2016

שלום רב, אינני יודע מה זה "לקצר תהליכים" אבל אם אתה מעוניין לאכול פחות ארוחות ביום אזי אין בעיה "רק" 3 למשל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מספר חלבונים וקיצור תהליכים בתזונה נכונה ובריאה..

שלומי כהן
    18/11/2016

היי צחי.שלום רב וסופ"ש נחמד ונעים....

היי צחי.שלום רב...אני התכוונתי במקום לאכול כל יום 5-6 ארוחות ביום....וכל היום לאכול חלבונים.......רציתי לשאול אם יש "דיאטה" מהירה לעלייה במשקל ולשמור על משקל גוף תקין ביחס לגובה שלי ולגיל שלי??
    ואני בן 24 כבר עוד מעט...ויש לי דברים אחרים לעשות חוץ מלשבת ולאכול כל היום......

אפשר לקום בבוקר ולאכול רק פרי/חטיף אנרגיה/פירות יבשים ואז אחרי שעה ארוחה מלאה עם פחמימות וחלבונים??

במקום לצרוך חלבונים בארוחת בוקר,חלבון בארוחת הביניים,צהריים וערב חלבונים.וזה הרבה..לא שזה לא הסתדר לי עד עכשיו..אכלתי את כל הארוחות האלו מדי יום עד עכשיו..ונזכרתי מאוחר..והחלטתי פתאום למרות שזה כבר מאוחר מדי שזה לא מתאים לי....אני לא רוצה יותר את כל הארוחות האלו..מה גם שאנשים כבר בגילי וגם חברים שלי.....אוכלים פעם אחת חלבונים לא 4 פעמים כמוני.....

אתה מבין למה אני מתכוון??

אני אשמח לתגובה בשבוע הבא..

בינתיים אני רוצה לאחל לך שיהיה לך סופ"ש נעים ושבת שלום.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלוקת ארוחות במשך היום

צחי כנען
    20/11/2016

ניתן לחלק את ארוחותיך ואת הרכב אבות המזון כאוות נפשך ולפי רצונך החופשי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו