תפריט לגילאי עשרים ומעלה-חלוקת חלבונים לאורך היום.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לגילאי עשרים ומעלה-חלוקת חלבונים לאורך היום.
    שלומי כהן
    22/01/2017

שלום רב צחי כנען.

שלום רב צחי.היי מה שלומך??????
    רציתי לשאול ולהגיד האם זה בסדר גם בגיל 24...לאכול חלבונים על פני ארבע ארוחות מתוך תפריט של 5-6 ארוחות ביום??

זה לא תזונה רק לנערים שאומרים להם לחלק את כמות החלבונים לאורך היום כלומר לארבע ארוחות?? זה בסדר גם בגילי.....

בגיל 24??

וסתם בשביל ידע כללי...אני מרוצה מהתפריט שלי...אבל שואל אם יש תפריט תזונה לאנשים בגילי..חוץ מחולקת חלבונים לארבע ארוחות...??

מחכה לתשובה ושיהיה לך המשך יום טוב ושבוע טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלוקת חלבונים

צחי כנען
    22/01/2017

אין בעיה לחלקם ל 4 ארוחות במקום 6.
    רק לתשומת לבך שבדכ חלבונים קיימים באופן טבעי גם במזונות שאינם נחשבים נטו חלבון כמו לחם, דגנים, קטניות וכו'

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חלוקת חלבונים

שלומי כהן
    22/01/2017

היי צחי.צהריים טובים.

היי צחי..שלום רב....רציתי להגיד ולשאול שאתה לא הבנת את מה ששאלתי..

נכון שזה בסדר וחלוקה בסדר לארבע ארוחות מתוך תפריט של 5-6 ארוחות ביום..

אבל השאלה שלי אם זה בסדר גם לגיל שלי..לגיל 24???ואני לא צריך לשנות ולאכול תפריט אחר??

ואגב אני רוצה לציין משהו למרות שזה משעמם כל היום לאכול חלבונים ואותי זה קצת משעמם יום שלם לאכול חלבונים.....אני רוצה לציין שאני מקפיד על תזונה נכונה ובריאה לאורך כל השבוע וגם בשבת....וזה לא משהו שזה ידוע מאליו..אני מקפיד על תזונה וחלוקת חלבונים גם בשישי-שבת..שומר על התפריט שלי גם בשבת...

מחכה לתשובה חוזרת ממך.

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו