טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני צריך בשביל התזונה שלי הרבה פחמימות מורכבות עם התפרקות איטית שלא מקפיצות את רמות הסוכר באופן גבוה. אכילה של לחם מלא בכמות כמו שאני צריך הגעילה אותי כי הוא לא טעים בכלל. השאלה שלי היא כזו, אני יודע שלחם לבן ולחם מלא זה אותה פחמימה מורכבת אלא שבלחם המלא יש גם סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים. מתוך הסיבים תזונתיים,ויטמינים ומינרלים שיש בלחם מלא, הדבר העיקרי שגורם לו להתפרקות איטית יותר מלחם לבן זה הסיבים תזונתיים. לכן, האם אני יכול לקבל את אותה השפעה על רמות הסוכר בדם שיש מאכילה של לחם מלא, ע"י אכילה של לחם לבן רגיל עם סיבים תזונתיים כתוסף תזונה שאני צורך תוך כדי אכילת הלחם לבן? כי אם אכן הסיבים תזונתיים הם שמאטים את פירוק הפחמימה שבלחם המלא אז אכילת לחם לבן עם סיבים תזונתיים מהצד אמורה להיות עם אותה השפעה על רמות הסוכר. שאלה שנייה, הסיבים תזונתיים שמסדירים את רמות הסוכר בדם אלו המסיסים אך בתוספי התזונה יש יותר בלתי מסיסים מאשר מסיסים.. האם זה עדיין בסדר? תודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד