טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רציתי לשאול ומקווה שזה בסדר.....רציתי לשאול אך ורק לידע כללי....לכלליות..
שני שאלות:
1) סוכר החלב הלקטוז נגיד בארוחה שמכילה סידן..ובכלל בכללי..הלקטוז מתפרק טוב בגוף האדם האנושי???הוא עובר תהליכי עיכול מלאים??
2) חלבוני החלב הקזאין והwhay שמשתמשים בהם לצורך בניית שרירים לאחר פעילות גופנית ושמירה על מסת העצם ובריאותה..ואני שואל את זה בכללי ללא שום סיבה או משהו רפואי אני מקווה שזה בסדר..
בחלבוני החלב יש את כל חומוצות האמינו הדרושים לבניית שריר לאחר פעילות גופנית..הגוף יודע לסנתז את זה בשריר..אם הבנתם למה התכוונתי...
שוב..זה שני שאלות שסתם רציתי לדעת עליהם את התשובה לידע כללי..אני אוכל בתזונה שלי הכל....פירות,ירקות,חלב ומוצריו,דגנים מלאים,שומנים..הכל..
והרבה פעמים לאחר פעילות גופנית אני אוכל מוצרי חלב....
וסתם רציתי לדעת את התשובה מבחינה גופנית..באופן כללי.
מחכה לתשובה ושיהיה לכם אחלה של יום וכיפי....
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד