שאלות על תזונה נכונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על תזונה נכונה
    נתנאל
    09/07/2017

שלום אני בן 26 שוקל 63 גובה 170. יש לי שאלה כללית על בריאות הגוף שלנו. אני ייתן 2 מצבים ותסבירו לי מי באמת יותר בריא מבין שתי המצבים? 1. אדם עם מבנה רזה עם אחוז שומן נמוך ומעוצב טוב אך לא מקפיד על תזונה נכונה ואוכל הכל מתי שמתחשק לו כמו : בצק לבן שזה פיצה פיתות ג'אנק פוד המבורגר שווארמה חטיפים וכדומה... ולמרות זאת נשאר מעוצב וחטוב. 2. המצב השני (שזהו אני ) זהו אדם עם אולי 20% שומן בטני וכרס שתמיד ידע מימיו (אולי בזמן האחרון הנתונים קצת ירדו כי התחלתי להוריד בפחמימות וירדתי 4 קילו אבל עדיין יש בטן עגולה ובולטת וגם בציצי.) אני כבר כמה שנים טובות שומר על תזונה בריאה שזה כמה שפחות ג'אנק פוד, כמה שפחות בשר שמן, שילוב ירקות, גבינות עם אחוז שומן נמוך ואכילה של דגנים מלאים. אך עדיין, אם אני ואותו אדם ראשון שציינתי נוריד חולצה בים האדם שיגידו לו תתחיל לשמור ולאכול בריא יותר ואולי תראה תוצאות זה אני. אז בלי קשר לגנים שזהו הגורם המכריע כמובן... רציתי לשאול על מי באמת יותר בריא? אדם עם אחוז שומן גבוה אך אוכל בריא או המצב השני שציינתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות על תזונה נכונה

הוספת תגובה

• בריאות ומשקל

צחי כנען
    02/08/2017

אין ספק שבריאות איננה נמדדת רק על פי הרכב הגוף או המשקל.

הגנטיקה, הסביבה שאנו חיים בה, רמת הסטרס, איכות האוכל, כמות האוכל, מס שעות השינה ועוד ועוד הם המשפיעים על סך הבריאות שלנו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו