הבת אוכלת רק ג'אנק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הבת אוכלת רק ג'אנק
    תמי
    09/01/2018

הבת שלי, בת 19 בצבא, אוכלת אך ורק ג'אנק פוד. לא רק בבסיס אלא גם כשהיא חוזרת הביתה, במקום לאכול את מה שאני מכינה היא מתקשרת מהדרך כדי שאזמין לה פיצה. חוץ מהמשקל אני דואגת לבריאות שלה, היא כבר גדולה והסנקציות שאני מטילה עליה לא עובדות, אם אני לא אזמין לה פיצה היא תזמין בעצמה או שתקנה בדרך אין לי פיקוח. מה עושים איתה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הבת אוכלת רק ג'אנק

הוספת תגובה

• תמי, שלום

רחל גרנות
    09/01/2018

שלום לך, הלוואי והייתה איזו המלצה שאני בטוחה שהייתה עובדת. הבת שלך כפי שאת מציינת כבר בוגרת ואין לך שליטה על מה שהיא אוכלת. ואת צודקת שהתזונה שלה ממש לא מאוזנת. אולם, לצערי, הנושא הבריאותי ממש לא משפיע בגיל הזה. האיום שבגיל 50-60 יהיו לך בעיות בריאות לא משכנע. לגבי הצעירים נושא הבריאות הוא לא רלוונטי. נושא ההשמנה בהחלט יכול להיות גורם שמעודד לשינוי. נסו לשוחח אתה, אבל יפה, בלי איומים ולהגיע לאיזה מעכנה משותף. כמה פעמים בשבוע פיצה וכדומה ואולי לנסות פעם/פעמיים בשבוע משהו בריא יותר ופחות מתועש. אולי היא תסכים להכניס לתפריט כמה פריטים מזינים יותר. ומעבר לזה, הרבה אין מה לעשות. וכמובן, להמשיך לתת דוגמא אישית. זה חשוב גם בגילאים של הבת. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו