עזרה בתזונה קטוגנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בתזונה קטוגנית
    א
    24/01/2018

לפני כחודש החלטתי שאנסה תזונה,דלה בפחמימות כי כל הזמן הרגשתי רעבה אני לא אוכלת פחמימות בכלל חוץ מירקות שזה לא כולל תפוח אדמה ובטטה ופירות אוכלת בננה ביום אוכלת במקום יותר שומן כמו אבוקדו וטחינה הרגשתי מצויין והאצת שאין תחושת רעב בכלל אבל לאחרונה מרגישה כאב בשרירים כאילו קשה לי לעשות אימון ומתעייפת מהר האם זה קשור לתזונה? עשיתי בדיקות דם לפני יומיים הכל יצא תקין. מה דעתך? האם גם בתזונה קטוגנית צריך לעשות ימים שבהם אוכלים /מעמיסים פחמימות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בתזונה קטוגנית

הוספת תגובה

• שלום

רחל גרנות
    24/01/2018

דיאטה ללא פחמימות בהחלט יכולה לגרום לעייפות. פחמימות הן מספקות אנרגיה זמינה והן בעצם עוברים למוח ומספקים לו את חומרי התזונה הנחוצים. שומנים וחלבונים לא מצליחים לעבור את מחסום מוח-דם. אני חושבת שכדאי לשלב פחמימות לתפריט שלך. אבל, בזהירות, לא להתנפל. וכמובן, לבחור בפחמימות מלאות ולא בפחמימות פשוטות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו