תדירות של אכילת חומוס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תדירות של אכילת חומוס

אני חולה חומוס, לפני הדיאטה הייתי אוכל חומוס לפחות פעם בשבוע אם לא יותר. אני עכשיו מנסה לשמור על המשקל ומנסה להימנע מהמאכל האהוב, אבל רציתי לדעת אם יש דרך מאוזנת שבה מותר לי לאכול חומוס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תדירות של אכילת חומוס

הוספת תגובה

• גיל, שלום

רחל גרנות
    28/01/2018

שלום לך, כמו כל דבר אחר, אפשר לאכול גם חומוס בתפריט דל קלוריות. אני לא יודעת בדיוק מהי צורת האכילה שלך, אבל עקרונית, ממש אין בעיה לשלב את זה בתפריט היומי שלך. אולם, שים לב, שלפעמים אנחנו רוצים לאכול חומוס , אבל ה מסביב מקפיץ את הקלוריות. למשל, במסעדה מנת החומוס עצמה היא לא יותר מ250 קלוריות, אבל אז מוסיפים שמן ובדרך כלל, הרבה שמן שמוסיף עוד כ-300 קלוריות. ושתי הפיתות הוסיפו עוד 600 וכך, הגענו לכ1150 קלוריות למנה ראשונה... אבל, בעצם, החומוס לא עלה הרבה. כפי שאמרתי, התוספות יקרות מאוד קלורית. אז, בפעם הבאה שאתה מבקש מנת חומוס, קח בחשבון את כל הנלווים. ואגב, כף חומוס זה כ-50 קלוריות. אבל כף, ולא מצקת... בתיאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו