למה אני יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אני יורדת במשקל
    טלי
    15/02/2018

שלום רב, אני בת 46, בריאה. לפני כשנה התגלו אצלי במעיים תולעים, פטריות ובקטריות שגרמו לי סבל רב, והפסקתי לגמרי לאכול מתוקים, למעט תפוח אחד ביום וממתק אחד פעם בשבוע. עם זאת התחלתי לאכול הרבה יותר בצקים, פסטה בשר, שקדים ואגוזים, אני אוכלת 2 ארוחות חמות ביום ומנשנשת כל ערב מול הטלוויזיה, ואני גם כל הזמן רעבה וחושבת על אוכל.

למרות האכילה המרובה, ירדתי במשקל באופן דרסטי, וכעת אני שוקלת 40 ק"ג בגובה 156 ס"מ. לפני הדיאטה שקלתי 45-46 ק"ג.

עשיתי בדיקות דם כלליות בקופ"ח והכל נמצא תקין, כולל בלוטת התריס, שעשוייה לפעמים להיות הגורם לשינויים במשקל.

אני מתארת לעצמי שהורדת המתוקים מהתפריט גרמה לירידה במשקל, אבל עד כדי כך? בכללי אני אוכלת עכשיו הרבה יותר מאשר לפני הדיאטה, ועדיין אני רק מרזה!

מה יכולה להיות הסיבה לירידה במשקל, אם בבדיקות הדם הכל נמצא תקין? האם יש בדיקות נוספות אמינות יותר שעשויות לגלות בעייה שבבדיקות הדם לא רואים? ומה אני עוד יכולה לאכול, כדי לעלות במשקל?

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למה אני יורדת במשקל

הוספת תגובה

• רוצה להוסיף שנפטרתי מכל הטפילים במעיים

טלי
    15/02/2018

ואני לוקחת פרוביוטיקה ותמצית זרעי אשכוליות, כדי לשמור על המצב הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טלי, שלום

רחל גרנות
    18/02/2018

שלום לך, כדאי שתתייעצי עם רופא שמבין בנושא או דיאטן/ית כדי לראות היכן הבעיה ואיך לבנות תפריט שמתאים לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו