טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בן 35. אני סובל מחרדות ומטופל בתרופות: VIEPAX XR 150 MG CLONEX 3 MG פרט לכך אני צורך כל יום 1/2 ליטר קולה קבוע בצהריים + 1/2 ליטר נוסף בערב. זה נותן לי אנרגיה טובה ותחושה נעימה. בבוקר אני שותה כוס נס קפה רגיל עם כפית סוכר. בשל השמנה רצינית אני שוקל להפסיק לגמרי עם הקולה. באם אפסיק את שתיית הקולה צפויות לי בעיות מיוחדות כמו תסמונת גמילה מהקופאין והסוכר הרב שמכיל המשקה אליו גופי רגיל שנים רבות? האם הפחתה צריכה בשלב ראשון ולא המנעות מוחלטת היא הדבר הנכון לעשות? אודה להנחייתך כיצד נכון לבצע את התהליך. תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני מברכת אותך על החלטתך להפסיק לשתות קולה שמכילה סוכר בכמויות גדולות וכל מיני כימיקלים למיניהם. בקיצור, קלוריות ריקות.אולם, מכיוון, שהגוף באמת מתרגל לקפאין, עדיף להפחית בהדרגה את כמויות הקולה. זה יקל על התהליך. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד