היי, נפילות זוכר, בולמוסים צומות ועוד הרבה מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי, נפילות זוכר, בולמוסים צומות ועוד הרבה מעבר
    נופר רמנו
    13/03/2018

היי,
    אני נוטלת ריטלין, שמשבית לי את התיאבון טוטאלית. אני לא אוכלת כלום מהרגע שאני קמה עד חמש בערב. בחמש כבר פגה ההשפעה ואני מוצאת את עצמי אוכלת שוקולדים חטיפים. זה לא קרה בעבר, לא אהבתי שוקולדים עד כדי כך... ועל פי מה שידוע לע לא סובלת מנפילות סוכר.
    הרופאה נתנה לי בדיקה מה זה מורכבת שהייתי מתה שתגידו לי שהיא מיותרת וזה רק בגלל התזונב הלקויה שלי..
    אני בחורה בת 24 במשקל תקין.
    ממה זה יכול לנבוע? למה רק לשוקולד?
    ואני נוטלת גם כדורי שינה, שמערפלים אותי וגורמים לי ממש לאכילת יתר. יכול להיות שהם בעצם אלה שמרעפלים וגורמים לאכול הכללללל
    זה בכלל משהו בילוגי או נפשי?
    אשמח לתשובה בהקדם האפשרי!
    תודה מראש, נופר

מצטערת אם כתבתי כבר בפורום הזה אני לא זוכרת.. ורק מקווה שמישהו לא יגיד שיש לי נפילת סוכר אלא שזה בגלל תזונה לקויה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נופר, שלום

רחל גרנות
    16/03/2018

שלום לך, את מתארת מעין מעגל קסמים שקשה לך לצאת ממנו. הריטלין שמביא לירידה חריפה בתיאבון. ואז, ברגע שההשפעה שלו פגה, את מרגישה את הרעב בעוצמה גבוהה מאוד. ורעב (כאשר הוא פיזיולוגי) מביא לאכילת יתר. גם כדורי השינה גורמים לשיקול דעת לא מיטבי. קשה מאוד לייעץ לך. לצערי, זה תמים מצידנו לחשוב שאפשר בכמה מילים לפתור את הבעיה.אין איזו גלולת קסם שמסדירה את העניין. ובכל זאת, כדאי שתאכלי משהו בסביבות השעה ארבע אחר הצהריים, למרות שאת לא רעבה. זה יביא אותך לשעה הבעייתית עבורך במצב טוב יותר. אני מציעה לך לאכול לחם מלא עם גבינה או ביצה וירקות. אני בטוחה שכריך כזה ימתן את הצורך במתוק. ובכלל, כדאי שתקפידי קצת על אוכל איכותי. תקפידי שתהייה לך ארוחת ערב טובה, מאוזנת ובריאה. אני לא יודעת איזו בדיקה את אמורה לעבור. ובכלל, כדאי שתפני לייעוץ תזונתי כדי לארגן לך קצת את סדר היום תזונתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו