הגבלה של כמויות אוכל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגבלה של כמויות אוכל
    נטע
    20/03/2018

אני מנסה לשמור על תזונה מאוזנת ולהגביל את כמויות האוכל - לקבוע כמות מסוימת ולא לחרוג ממנה. לפעמים הכמות הזו מספיקה ואני שבעה ולפעמים היא לא ואני עדיים רעבה. אני אוכלת מאוד מסודר ואותו אופי של אוכל בכל הארוחות, אז למה זה משתנה ככה ומה לעשות במקרים שבהם אני עוד רעבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגבלה של כמויות אוכל

הוספת תגובה

• נטע, שלום

רחל גרנות
    20/03/2018

שלום לך, השאלה שלך מדגישה עד כמה אנחנו יצורים דינאמיים. יש יום שאנחנו ממש לא רעבים וביום אחר אנחנו מסוגלים לטרוף כל מה שבסביבה. בדיוק כמו בדברים אחרים. יש יום שאני קמה בבוקר עם המון אנרגיה וביום אחר אני מרגישה עייפות. וזאת, בלי הבדל גדול בין הימים. אז מה עושים? ראשית, מקבלים את זה ומתכננים את האוכל בהתאם. אם את לא רעבה, את יכולה לאכול פחות. חבל לאכול בכוח רק כי זו התוכנית. ואם את רעבה יותר, אוכלים יותר. אבל, תנסי לאתר את המזונות שמשביעים אותך יותר ובחרי אותם. זה לא זמן לבדוק כמה עוגיות ישביעו אותך... ובעצם, זו אכילה פיזיולוגית. כלומר, אוכלים כשרעבים ומפסיקים כשבעים (אבל לא מתפוצצים..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו