צריכת פחמימות בחג הפסח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכת פחמימות בחג הפסח
    שלומי כהן
    21/03/2018

אחה"צ טובים ונפלאים רחל גרנות.

אחה"צ טובים..מה שלומך...מה נשמע???איך את??

אני בסדר..

אני רציתי להגיד ולשאול ואני יודע שדיברנו על זה....לגבי צריכת הפחמימות בפסח וכן יש לי עם זה בעיה..
    כל הפחמימות בפסח שאני צורך ביום יום חמץ...
    עכשיו מצאתי פתרון חלקי לבעיה הזאת.....אפשר במקום לחם מלא אפשר לאכול ירקות וירקות(גם יש בזה גלוקוז למוח אם את יודעת למה אני מתכוון)....כי הרי לחם מלא זה בא בצורת חד סוכרים החוצים את דופן המעי...
    אז אפשר במקום סוכרים פחמימות(ירקות כמקור לגלוקוז למוח)..
    אבל הבעיה היא שבתפריט שלי אפשר לאכול גם פעם אחת ירקות ואפשר גם פעמיים ואפשר גם שלוש..
    ולגבי שלוש פעמים..זה יותר מדי..אני אצלי בתפריט אוכל בין פעם לפעמיים.......שלוש פעמים ירקות ירקות וירקות זה מוגזם...
    ואני מדבר על נגיד אני יודע שזה רחוק אבל נגיד שביעי של פסח....אני לא יכול לאכול ביום 3 פעמים ירקות זה מוגזם..ואני אף פעם לא אכלתי את זה גם אחרי שאז הדיאטנית רשמה לי את זה בתפריט שאפשר....זה מוגזם מדי ולא בריא....

מה עושים במצב כזה??

אני מקווה שאת מבינה למה אני מתכוון.....אני כבר שנים בתפריט שלי אוכל בין פעם לפעמיים ירקות אף פעם לא אכלתי 3 פעמים למרות שזה מה שכתוב לי בתפריט אם לא צורכים סוכרים אלא צורכים פחמימות...

מחכה לתשובה ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכת פחמימות בחג הפסח

הוספת תגובה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    21/03/2018

שלום לך, זו ההזדמנות שלך לשנות מעט. החוכמה היא להתאים את התפריט אלינו ולא להיפך. ראשית, אפשר לאכול ירקות שלוש פעמים ביום. ואולי, בארוחה העיקרית תאכל תפוח אדמה או בטטה שהיא פחמימה איכותית ביותר ועם ערך גליקמי נמוך במיוחד. ואגב, גם אם לא יהיו לך פחמימות בארוחה אחת, לא יקרה כלום. לגוף ולמוח יש מאגרי פחמימות שיספקו את הנדרש למספר שעות. וכמובן, יש את המצה שאפשר לשלב. גם פירות מספקים סוכרים נדרשים.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו