מציאת פתרונות בחג הפסח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מציאת פתרונות בחג הפסח
    שלומי כהן
    01/04/2018

ערב טוב נעים ומכובד רחל גרנות.

ערב טוב נעים ושלום רב לך.מה שלומך????

ראשית רציתי להגיד לך שמצאתי פתרונות למצה ולפחמימות שביום יום חמץ..ואני עכשיו צורך לחמניות כשרות לפסח בתפריט שלי וזה גם בסדר....

היום בבוקר אכלתי לחמנייה כשרה לפסח במקום לחם מלא על אותו עיקרון...
    קורנפלקס מלא עם חלב,יוגורט במקום לחם מלא עם גבינה/לחמנייה עם גבינה...אותו עיקרון..התפריט שלי מיועד לשינויים ותמיד אפשר לשנותו ולשחק איתו.....התפריט שלי היא רק עיקרון ועליו אפשר "לבנות" ולשים דברים אחרים שבנויים על אותו עיקרון....

אז אני אצרוך השבוע הזה לחמניות כשרות לפסח..ואגב גיליתי שגם מצה היא פחמימה,מצות הם פחמימות....
    בכל מקרה הלחמניות הכשרות לפסח נורא טעימות....
    גם לחמנייה היא מנת פחמימה...

ודבר שלישי שרציתי להגיד לך....לגבי אכילת ירקות בתפריט שלי....אז אפשר לאכול רק פעם אחת ירקות ואפשר גם פעמיים....שניהם בסדר....הרעיון הוא לתת לגוף קצת ירקות בעיקר שיוכל להתמודד בהמשך עם מה שאנחנו רוצים לאכול בהמשך....
    זה כמו בויטמינים בחוברת של הכללית....שכתוב ויטמין c פירות וירקות בעיקר(נוגד חמצון)..
    אז אפשר רק פעם אחת ואפשר גם פעמיים....רק שתדעי שאני לא מסכים עם הרעיון של אכילת 3 פעמים ירקות...אמרתי את זה כבר.אני לא אחזור על זה...
    אין צורך באכילת 3 פעמים ירקות,הגוף כבר קיבלת את מנת הירקות היומיות שלו,כמו שכתוב ירקות בעיקר ואין צורך להגזים למרות שמרבים באכילת ירקות ו-3 פירות כל יום....אבל עדיין....

גם פעם אחת זה בסדר ,פעמיים ירקות וירקות זה גם בסדר לכל היותר....והגוף כבר קיבל את מנת הירקות היומיות שלו...את לא חושבת שאני צודק??

(לגבי הפירות גם אם זה 3 ביום זה לא מוגזם,רק אמרתי לגבי הירקות)

אני מקווה לעבור את השבוע הזה שיעבור בשלום....

ואני רוצה לאחל לך מועדים לשמחה ,זמנים לששון...

שלומי כהן.

נ.ב-מקווה שלא תכעסי עליי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מציאת פתרונות בחג הפסח

הוספת תגובה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    03/04/2018

שלום לך, אני שמחה שהפסח עובר עליך יפה. ואתה רואה עד כמה הלחץ שלך במשך ימים לפני החג היה מיותר. ובכלל, חשוב לזכור שהחיים שלנו וכך גם התפריט הם דינאמיים ומשתנים. אין חוקים שחייבים לשמור עליהם באופן בלתי מתפשר. יש אנשים שזקוקים ליותר פחמימות וזה בסדר, אם יקפידו לשלב גם חלבון בתפריט. יש כאלה שאוכלים יותר ירקות ויש כאלה שאוכלים פחות. ואגב, גם אם מישהו אוכל מדי פעם משהו לא מומלץ, לא יקרה לו כלום. רק, חשוב שזה לא יהיה באופן קבוע .
    המשך חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו