המלצות להרזיה ללא ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות להרזיה ללא ניתוח
    קטי קלר
    15/04/2018

אני בת 71 עודף משקל מאז ש נולדתי!! לאחרונה הוספתי קילוגרמים רסים שמתרידים אותי. שאלתי אם קיים איסה שביא תרופה שעוזרת להרזיה כי בגילי לא היתי מעונינת לניתוח קיצור קיבה בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצות להרזיה ללא ניתוח

הוספת תגובה

• שלום, קטי

רחל גרנות
    16/04/2018

שלום לך, אני מבינה את התיסכול שלך. אבל, לצערי, אין עדיין תרופה שעובדת ללא תופעות לוואי. יש היום כמה תרופות , בדרך כלל, ניתנות בזריקות . אולם, גם הן לא מאפשרות לאכול כל מה שבא לנו ולרדת במשקל. רופא המשפחה הוא הכתובת לקבל אינפורמציה. אני מציעה לך לא להתפתות לשום פרסומת באינטרנט על תרופות שמאפשרות ירידה במשקל מהירה. בחלקן הן מסוכנות ובחלק אחר פשוט לא יעילות. גם כאשר מפרסמים טבעי וכו', זהירות, לא להתקרב!! והטוב ביותר, היא שוב לקחת אוויר, להתאזר בסבלנות ולהתחיל תכנית ירידה במשקל שפויה. כזו שמאפשרת חיים רגילים, בלי סבל מיותר. וכל ק"ג שאת יורדת , זה רווח נקי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו