איך לא להעלות במשקל בהריון?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך לא להעלות במשקל בהריון?
    יערה
    17/04/2018

יש לי נטייה להשמנה, אני בתחילת הריון ראשון וכבר התחילו לי הגחמות לכל מיני דברים. איך אפשר לשלוט בזה ולא להעלות במשקל באופן חריג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יערה, שלום

רחל גרנות
    17/04/2018

שלום לך, ראשית, מזל טוב. ובכן, ראשית, צריך לזכור שאת לא אוכלת בשביל שניים. היריון דורש לא יותר מ300-400 קלוריות נוספות. וחשוב, לא פחות , זה לשמור על תזונה מאוזנת ואיכותית. הקפידי על ארוחות מסודרות. זה מפחית מהצורך בכל הנשנושים. בדרך כלל, ויתור, דילוג על ארוחה מסתיים באכילת יתר. ארוחות מסודרות עוזרות באיזון רמות סוכר וכך מפחיתות במה שאת קוראת גחמות. ואגב, מותר גם לאכול שטויות, אבל זה ממש לא נכון לאכול הרבה שטויות ומעט אוכל אמיתי. תכנני גם את ה"גחמות". זו ההזדמנות ללמוד לאכול כמויות קטנות יותר. וכמובן, את אמורה לעלות במשקל בזמן ההיריון, אבל בצורה נכונה. ואל תהססי לפנות לייעוץ אם מרגישה שאת קצת מאבדת שליטה. שיהיה בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו