תנודות במשקל ללא סיבה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנודות במשקל ללא סיבה
    הדס
    24/04/2018

מזה כחודש וחצי התחלתי לראשונה בחיי דיאטה אני אוכלת לפי תפריט מאוזן ומשתדלת לעשות ספורט ואכן יש ירידה יפה, אני נשקלת מידי בוקר ורואה שינויים די קיצוניים בוקר אחד אני יכולה לראות שעליתי 2 קילו ואחרי יומיים הם אינם חשוב לציין שאני אוכלת כל יום פחות או יותר אותו דבר. גם הגוף לפעמים נראה רזה וחטוב ויש ימים שהוא נראה נפוח בלי קשה למספר על המשקל. כיצד זה ייתכן? ואיך אוכל לשמור על ירידה הדרגתית וקבונה ללא תנודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנודות במשקל ללא סיבה

הוספת תגובה

• הדס, שלום

רחל גרנות
    30/04/2018

שלום לך, איני יודעת בת כמה את, אבל, את בת מזל שלא היית בעולם הדיאטות. ומכיוון שזו ההתנסות הראשונה שלך כדאי שלא תיפלי למלכודות החשיבתיות, רגשיות והתנהגותיות של עולם הדיאטות. זהו "עולם אכזר" עם הרבה חוקים דרקוניים, רשימה אינסופית של מאכלים "אסורים" ורשימה קטנה להפליא של מזונות "מותרים". אני מאוד מקווה שבנית תפריט מאוזן שכולל את כל קבוצות המזון. אני גם מקווה שהתפריט משביע ואת לא רעבה מדי. וכפי שאת רואה הגוף שלנו דינאמי ויש שינויים. זה לא רק במשקל, גם לחץ הדם, ערכים בבדיקות דם משתנים. כ-60% ממשקל הגוף בא מנוזלים. כך, שכל שינוי במאזן הנוזלים יכול להביא לשינוי במשקל. לכן, כדאי שתימנעי משקילה יומית. פעם בשבוע זה די והותר. קבלי את התנודות כחלק מהתהליך ואל תתני למאזניים להכתיב את ההרגשה שלך. אם את אוכלת נכון, שותה מספיק , תמשיכי לרדת במשקל. מקווה שאת לומדת משהו מהתהליך. כי זה לא מספיק לרדת, צריך ללמוד לשמור על המשקל. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו