טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מזה כחודש וחצי התחלתי לראשונה בחיי דיאטה אני אוכלת לפי תפריט מאוזן ומשתדלת לעשות ספורט ואכן יש ירידה יפה, אני נשקלת מידי בוקר ורואה שינויים די קיצוניים בוקר אחד אני יכולה לראות שעליתי 2 קילו ואחרי יומיים הם אינם חשוב לציין שאני אוכלת כל יום פחות או יותר אותו דבר. גם הגוף לפעמים נראה רזה וחטוב ויש ימים שהוא נראה נפוח בלי קשה למספר על המשקל. כיצד זה ייתכן? ואיך אוכל לשמור על ירידה הדרגתית וקבונה ללא תנודות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, איני יודעת בת כמה את, אבל, את בת מזל שלא היית בעולם הדיאטות. ומכיוון שזו ההתנסות הראשונה שלך כדאי שלא תיפלי למלכודות החשיבתיות, רגשיות והתנהגותיות של עולם הדיאטות. זהו "עולם אכזר" עם הרבה חוקים דרקוניים, רשימה אינסופית של מאכלים "אסורים" ורשימה קטנה להפליא של מזונות "מותרים". אני מאוד מקווה שבנית תפריט מאוזן שכולל את כל קבוצות המזון. אני גם מקווה שהתפריט משביע ואת לא רעבה מדי. וכפי שאת רואה הגוף שלנו דינאמי ויש שינויים. זה לא רק במשקל, גם לחץ הדם, ערכים בבדיקות דם משתנים. כ-60% ממשקל הגוף בא מנוזלים. כך, שכל שינוי במאזן הנוזלים יכול להביא לשינוי במשקל. לכן, כדאי שתימנעי משקילה יומית. פעם בשבוע זה די והותר. קבלי את התנודות כחלק מהתהליך ואל תתני למאזניים להכתיב את ההרגשה שלך. אם את אוכלת נכון, שותה מספיק , תמשיכי לרדת במשקל. מקווה שאת לומדת משהו מהתהליך. כי זה לא מספיק לרדת, צריך ללמוד לשמור על המשקל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד