טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שבת שלום, בשעה טובה אני בשבוע 7 ונצפה דופק. בשבועיים האחרונים אני לא מסוגלת לאכול חביתה, בקושי גבינות, לא בשר ולא דגים, אותם "טרפתי" לפני ההריון. אני אוכלת פירות, יוגורט 1.5%, שקדים ואגוזים, מעט ירקות, מעט לחם ומעט פתיתים מחיטה מלאה ואיכשהו הצלחתי לאכול מעט מרק עוף. אני שותה חליטת תה תומכת ולפעמים כוס קפה אחת ביום. אני חוששת שבתזונה שלי אין מספיק חלבונים, בטח ובטח בתקופת התפתחות קריטית זו. משעות אחה"צ יש לי צרבות (כרגע ללא בחילות) וכמובן מהצהריים עייפות יתרה כשקרה שהעיניים ממש נעצמו. אשמח להצעה לאכילה טובה ומזינה יותר. תודה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, ראשית, מזל טוב. את מתארת הרגשה של מליוני נשים בהיריון. הטעמים משנים ואם לפני כן, אכלת בשר, עוף ודגים, הרי כרגע רק הרעיון לאכול את זה, עושה לך לא טוב. את יכולה כרגע לנסות לקבל חלבון ממקורות צמחיים. כלומר, השלוב של פחמימות עם מוצרי חלב מהווה מקור לחלבון שלם. וכך, את היוגורט עם פחמימה כמו לחם או אולי גרנולה, בעצם קבלת חלבון שלם. או לחם עם קצת גבינה. אפשרות נוספת היא השלוב של פחמימות וקטניות. לחם עם חומוס או אורז עם אפונה או עדשים הם שלובים שמספקים חלבון שלם. והעייפות? זה חלק בלתי נפרד מההיריון. פשוט, לנצל כל הזדמנות ולנוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד