טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני רוני בת 23 חיילת משוחררת.. במהלך השירות הצבאי העליתי כחמש עשרה קג ואיך שהשתחררתי ניסיתי לחזור לעצמי. נרשמתי לסדנאות תזונה וכושר עם תפריט של דיאטנית ואני באמת אוכלת הכל הכל לפי התפריט שהוא כולל שש ארוחות קטנות ביום וגם בשעות המדויקות מתוק בכלל לא אוכלת רק תחליפים שיש לי בתפריטים!! מפברואר אני שומרת בהתחלה ירדתי 4 קילו בקלות ופתאום זה נעצר ולא זז.. גם לא רואים שינוי חיצוני ולא מרגישה בבגדים אני לא מבינה מה אני עושה לא נכון.. עושה ספורט משתדלת מינימום פעמיים בשבוע אוכלת לפי התפריט , התפריט שלי עשיר ומגוון ומלא בירקות ושותה הרבה הרבה מים. ניסיתי להפחית בפחמימות ולא עזר, ניסיתי להפחית במוצרי חלב וגם לא עזר.. מיואשת וכבר ממש חסרת מוטיבציה בכל הנוגע לזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני לא יודעת כמה את שוקלת. יתכן ואת כבר במשקל טוב וקשה כבר לרדת במשקל הזה. ככל ששוקלים פחות קשה יותר לרדת. יתכן, ואת אוכלת פחות מדי והגוף נכנס לחיסכון, להתייעלות יתר. הרי המטרה הביולוגית של הגוף היא לעלות במשקל ואם זה בלתי אפשרי, לפחות לשמור על הקיים. הוא מתרגם דיאטה כמצב שבו אין אוכל. ואם אין אוכל, נכנסים להתייעלות ולחיסכון. את נמצאת במקום המסוכן ביותר. אם את כרגע נשברת וחוזרת לאכילה הקודמת שלך, העלייה במשקל תהייה מהירה. וכך, רוב הדיאטות נגמרים בעלייה במשקל מעבר למשקל ההתחלתי. לא חבל? ואגב, ירדת 7 ק"ג. זה מעולה!! המשיכי באכילה המאוזנת, בדקי שזה לא פחות מדי, לא לשכוח לשתות מספיק, כ-10 כוסות ביום והירידה תגיע שנית. ובקשר לכך שעדיין לא רואים את הירידה. פתאום, ביום אחד כולם ייראו. זו תופעה מעניינת שממש לא ברורה. וכשזה יגיע, רק תאמרי "תודה" ותמשיכי הלאה. מקווה שלא תרימי ידיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד