לחמים מקמח חיטה מלא שקונים בסופר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחמים מקמח חיטה מלא שקונים בסופר
    מיכל
    15/05/2018

שלום
    כל הלחמים שנמצאים בסופרים העשויים מחיטה מלאה מכילים הרבה חומרים משמריים ומייצבים וכן מולסה ולתת. ידוע שחומרים אלו לא בריאים. אני אוכלת כ- שלוש פרוסות ביום. מה מומלץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיכל, שלום

רחל גרנות
    15/05/2018

שלום, אכן, הלחם שנמכר מכיל גם חומרים משמרים. אחרת, הלחם לא ישרוד על המדפים יותר מיומיים. בעצם, אם נבדוק את המוצרים שאנחנו צורכים נראה שכמעט הכול מכיל חומרים מייצבים, שומרים בפני עובש וכו' פעם היו אופים את הלחם בבית, כיום, זה לא מציאותי. חבל לי מאוד שדווקא הלחם האחיד שבפיקוח ממשלתי הוא לחם עם ערך תזונתי נמוך. אני תמיד אומרת למטופלים שלי לבדוק את כמות הסיבים התזונתיים בלחם. מעל 9 גרם ל-100 גרם סיבים תזונתיים זה לחם מלא. פחות מזה, זה ממש לא מלא ולא כדאי. מעבר לזה, אני לא יכולה להמליץ על יצרן מסויים. בתוויות מצוינים המרכיבים. כמה שפחות E, כמה שפחות דברים בלתי ברורים - עדיף. וחשוב לא פחות, שהלחם יהיה טעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו