טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,בת 29 שוקלת 42.5 מעשנת,אני רוצה לעלות במשקל מה מו לץ לקחת?בנוסף איזה בדיקות דם מומלץ לעשות כשלא עולים במשקל....היתה תקופה ארוכה של חיידק בשתן לקחתי תקופה אנטחביוטיקה לוריד...ו 3 חודשים אנטיביוטיקה למניעה ובתקופה הזו ירדתי בין 2 ל 3 קג שלי זה משמעותי...איך אני מחזירה למשקל 4 קילו,תודה אשמח לעזרה והמלצה לתוסף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, אני יודעת שלחלק גדול מהקוראים הבעיה שלך נשמעת מאוד פשוטה ורבים יאמרו לך שהם מוכנים להעביר לך כמה ק"ג... את צריכה לבדוק את צורת האכילה שלך, לנתח תזונתית וקלורית ולהעלות את הקלוריות כך שתעלי במשקל. לפעמים, נוטים להוסיף מזונות שקוראים להם מזונות עם צפיפות קלורית גבוהה. כלומר, מזונות שבנפח קטן מכילים הרבה קלוריות. למשל, שוקולד שב100 גרם יש 500 קלוריות, או כמו פיצוחים למיניהם מכילים 700 קלוריות ב-100 גרם. אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי שאכן אמור להתאים תפריט לתקופה הזאת. רופא המשפחה בוודאי ימליץ על בדיקות דם כמו ספירת דם כללית, כימיה דם, תפקודי כליות וכבד. תפקודי בלוטת תריס , ברזל, B12 ואלקטרוליטים. רק אחרי קבלת תוצאות את יכולה לראות מה חסר ולפי זה לקחת תוספי מזון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד