רזון 42 קילו אבקש המלצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רזון 42 קילו אבקש המלצה
    סופי
    20/05/2018

שלום,בת 29 שוקלת 42.5 מעשנת,אני רוצה לעלות במשקל מה מו לץ לקחת?בנוסף איזה בדיקות דם מומלץ לעשות כשלא עולים במשקל....היתה תקופה ארוכה של חיידק בשתן לקחתי תקופה אנטחביוטיקה לוריד...ו 3 חודשים אנטיביוטיקה למניעה ובתקופה הזו ירדתי בין 2 ל 3 קג שלי זה משמעותי...איך אני מחזירה למשקל 4 קילו,תודה אשמח לעזרה והמלצה לתוסף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רזון 42 קילו אבקש המלצה

הוספת תגובה

• סופי, שלום

רחל גרנות
    21/05/2018

שלום לך, אני יודעת שלחלק גדול מהקוראים הבעיה שלך נשמעת מאוד פשוטה ורבים יאמרו לך שהם מוכנים להעביר לך כמה ק"ג... את צריכה לבדוק את צורת האכילה שלך, לנתח תזונתית וקלורית ולהעלות את הקלוריות כך שתעלי במשקל. לפעמים, נוטים להוסיף מזונות שקוראים להם מזונות עם צפיפות קלורית גבוהה. כלומר, מזונות שבנפח קטן מכילים הרבה קלוריות. למשל, שוקולד שב100 גרם יש 500 קלוריות, או כמו פיצוחים למיניהם מכילים 700 קלוריות ב-100 גרם. אני מציעה לך לפנות לייעוץ תזונתי שאכן אמור להתאים תפריט לתקופה הזאת. רופא המשפחה בוודאי ימליץ על בדיקות דם כמו ספירת דם כללית, כימיה דם, תפקודי כליות וכבד. תפקודי בלוטת תריס , ברזל, B12 ואלקטרוליטים. רק אחרי קבלת תוצאות את יכולה לראות מה חסר ולפי זה לקחת תוספי מזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו