אכילת שווארמה פעמיים בשבוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילת שווארמה פעמיים בשבוע
    דורי
    01/06/2018

אם אני מנסה להוריד במשקל אני יכול לאכול
    פעמיים בשבוע שווארמה/פלאפל בלאפה או שזה
    יפריע ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שווארמה-תגובה חזרה

שלומי כהן
    02/06/2018

ערב טוב ושבוע טוב דורי.

שבוע טוב,ערב טוב ומוצ"ש נעים לך דורי.

לשאלתך..לגבי אכילת שווארמה בפיתה/לאפה..אינה מזיקה פעם בשבוע.....אומנם זה עתיר שומן...זהו חלק שמנוני מבחינת חלקי הבשר.....ולכן מוסיפים לו הרבה שמן בדוכני שווארמה ובדוכני פלאפל...
    ולבעיקרון בתפריט היומי לא מומלץ לאכול חלקים עתירי שומן ,יותר מומלץ חלקים כמו חזה עוף שיכול לבוא במקום מנת עוף או דג...אבל לשאלתך אכילת שווארמה בפיתה פעם בשבוע זה בסדר גמור וזה לא פוגע בבריאות אם צורכים את זה נכון ובמידה הנכונה.

שיהיה לך שבוע טוב דורי.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורי, שלום

רחל גרנות
    12/06/2018

שלום לך, אני מאמינה שאין "מותר ואסור - הכול מותר", זה עניין של כמויות. מנה של שווארמה "עולה" בסביבות 300-400 קלוריות. פיתה רגילה מוסיפה 300 קלוריות ולאפה כ-500 קל'. כך, שאתה יכול לעשות את החשבון לבד. כדאי, כמובן, לבחור במקומות שלא מגזימים בהוספת שומן לשווארמה. שיהיה בתיאבון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו