תזונה ברמת סוכר גבולית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ברמת סוכר גבולית
    מירב
    25/06/2018

שלום,
    לפני מספר ימים עברתי בדיקות דם, וערכים חשובים ומשמעותיים היו ברמה לא תקינה.
    אני בת 61, בעל עודף משקל ולפיכך לפני כל טיפול תרופתי החלטתי בעצת הרופא שלי, לנסות לרדת במשקל, לאכול תזונה בריאה ודלת קלוריות,ולראות אם ערכי הסוכר והשומנים בדם מתאזנים. אני מכירה את עקרונות התזונה הבריאה, אך בעניין בפחמימות רציתי לברר אם התזונה שלי תקינה: סך כל צריכת הפחמימות בתפריט היומי שלי הן:
    א. בכוסמת מבושלת - 29 גר'פחמימות(120 גר' כוסמת מבושלת).
    ב. בדיסת קוואקר 24 גר' פחמימות (40 גר' קוואקר לא מבושל ).
    ג. בלחם קל 12 גר' פחמימות (50 גר' לחם קל ).
    בנוסף אני אוכלת פרי אחד ליום, וכן מוסיפה לסלט שלי מעט גזר, ומעט סלק מגורד.
    כמובן שכעת אני מקפידה על שומנים בריאים וחלבונים בחזה עוף, דג סלמון, ולפעמים גם גרגירי חומוס מבושלים במקום גבינה לבנה.
    הכל מחושב קלורית, ואני גם יורדת במשקל.
    האם כמות הפחמימות גדולה מדי ?
    תודה על הכל .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ברמת סוכר גבולית

הוספת תגובה

• מירב, שלום

רחל גרנות
    26/06/2018

שלום לך, כל הכבוד לך על התכנון וההשקעה. יש הרבה גישות כיום בנושא הפחמימות והסוכרת. יש המחמירים מאוד ויש כאלה בכיוון ההפוך. אני , אישית, מאמינה שאי אפשר לשרוד לאורך זמן עם הגבלה קיצונית על פחמימות. אני חושבת שכמות הפחמימות שאת צורכת כיום היא נכונה. את יורדת במשקל וזה חשוב במיוחד. אנחנו רואים שירידה ואפילו לא גדולה מאוד מביאה לירידה ברמות הסוכר. מובטח!! המשיכי כך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על העידוד!

מירב
    26/06/2018

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו