אוכל מאוזן בשעות העבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל מאוזן בשעות העבודה
    גלי
    01/07/2018

אני בעבודה 9 עד 6, אוכלת יוגורט בבוקר וצהריים בסביבות 1. לקראת 5 נהיית שוב רעבה והרבה פעמים לא מצליחה להתאפק ומתחילה לזלול. אין מטבח נקי ונעים שמאפשר לי לחתוך ירקות. מה יכולה לעשות? בהתמקדות על מה כדאי לאכול בצהריים כדי שיחזיק עד שאני אגיע הביתה לקראת 7

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל מאוזן בשעות העבודה

הוספת תגובה

• גלי, שלום

רחל גרנות
    01/07/2018

שלום לך, השאלה היא האם את רעבה בשעה הזו או יש צורך במשהו לנשנוש. אם את רעבה, אחד הדברים הטובים ביותר הוא פשוט כריך. אני תמיד ממליצה על כריך מלחם ולא מלחמניות, בגטים וכו'. שתי פרוסות לחם, עדיף מחיטה מלאה, הן בסך הכול 160 קלוריות. מלחם קל- 80 קלוריות. ובתוכו את יכולה לשים גבינה, חומוס, ביצה והרבה ירקות. שיהיה סנדוויץ כזה מפתה "שימותו הקנאים" אני קוראת לו. לחם זה משביע, טעים, נגיש ודל יחסית בקלוריות. לא ברור מדוע הפך לאויב העם... חשוב להגיע הביתה בדרגת רעב שמאפשרת שיקול דעת ובחירות חכמות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו