טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 43 161 סמ במרץ האחרון התחלתי אימונים אינטנסיביים ברמה היומיומית ותפריט של 1500 קלוריות ביום. אני מתאמנת עם מאמן ביומיים מהשבוע ובשאר לבד אני מעלה מסת שריר ומצמצמת אחוזי שומן אבל המשקל יורד נורא לאט׳ עד היום- 4 חודשים אחרי. ירדתי רק 4 קילו אני רוצה להבין אם זה נורמאלי׳ זה מתסכל מאוד בלוטת התריס תקינה תודה רבה על ההתייחסות דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, ראשית, הצלחת לרדת ואני בטוחה שבזכות הפעילות הגופנית ארבעת הק"ג נראים הרבה יותר. אני מבינה את האכזבה. את משקיעה הרבה מאמץ ומרגישה שהתוצאות לא עומדות ביחס ישיר למאמץ. כדי לבדוק אם ניתן לזרז את הירידה, יש צורך לבדוק את התפריט שלך ולראות אם יש מקום לשיפור. בדקי אם את שותה מספיק, כ10-12 כוסות ביום. האם יש יותר מדי מלח בתפריט? וגם לחלוקת האוכל ותכנון ארוחות יש השפעה על הירידה. אולי כדאי שתיגשי לאיש מקצוע כדי לבדוק את האכילה. וכמובן, 4 ק"ג לא הולכים ברגל... תיהני מהתוצאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד