תזונה נכונה לילדה שמנמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה נכונה לילדה שמנמנה
    רזי
    17/07/2018

הבת שלי בתחילתו של גיל ההתבגרות ומילדה רזונת הפכה לשמנמנה. ברור לי שזה עוד יכול להשתנות אבל אני רוצה להקנות לה הרגלי אכילה נכונים כדי שזה לא ישפיע על הבריאות שלה ועל הביטחון העצמי שלה. אשמח לטיפים. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה נכונה לילדה שמנמנה

הוספת תגובה

• רזי, שלום

רחל גרנות
    17/07/2018

שלום לך, הלוואי וניתן היה לפתור את הבעיה בשליחת הודעה קצרה וגם ארוכה. זהו נושא בעייתי וטעון. אני רק יכולה לומר לך שהדוגמא האישית היא חשובה. כדאי לבדוק את הרגלי האכילה של כל המשפחה. לדאוג שהארוחות תהיינה נכונות (וכן, זה בסדר מפעם לפעם לאכול מזון שלא הכי מומלץ), אבל הבסיס צריך להיות בריא. וגם אם הילדה לא רוצה לאכול ירקות, למשל, חשוב שזה יהיה על השולחן והיא תראה את כולם אוכלים. הדוגמא האישית נכונה גם לגבי פעילות גופנית.
    והעיקר, לא לדבר אתה על דיאטה. זה עולם אכזר, נוקשה, מלא בחוקים דרקוניים. אני תמיד טוענת שדיאטה גורמת להפרעות אכילה ולהשמנה.
    ובגיל הזה אם היא לא עולה במשקל ורק צומחת לגובה, זה מעולה. כל ס"מ שגבהה כאילו ירדה ק"ג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו