מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אחרי פגישה אצל דיאטניתשלומי כהן17/07/2018
היי רחל גרנות.אחה"צ טובים.
היי רחל מה שלומך????איך את???
אני רוצה להגיד שהיום יום שלישי 17/07/017 הייתי אצל הדיאטנית בסוף,והחלטתי לספר לך מה היה בסוף....
אז מה שהיה זה שהיה אצלה "בסדר" לא רע וצדקת פגישה עם דיאטנית לא תעזור לי...
התחרטתי שהלכתי ושהזמנתי אצלה תור מלפני חודשים...
אני בא ומפגין אצלה את הידע שלי והיא לא מבינה על מה אני מדבר...אמרתי לה שאפשר לצרוך סוכרים בתפריט היומי ושאפשר גם לצרוך פחמימות בתפריט היומי לדוגמא ירקות...
ואני בא ואומר לה גם שלפי התפריט היומי אפשר לאכול ירקות בכל ארוחה ושלוש פירות ליום וזה מומלץ מאוד מבחינה בריאותית ותזונתית והייתה על זה אפילו כתבה בטלוויזיה שדיברו על זה לא יודע אם יצא לך לראות את זה אבל אמרו על כמות הפירות בתפריט היומי שמומלץ מאוד לצרוך 3 פירות ליום....
זה רק מוכיח שצברתי ידע במשך השנים והתפריט שאני חי עליו ובניתי לעצמי תפריט אומנם אני דבק בו כבר הרבה מאוד זמן כמעט שנה שלמה אבל זה רק מוכיח שאני צברתי ידע בנושא התזונה...
והדיאטנית לא הבינה מילה על מה שדיברתי איתה....
וגם חוץ מזה יש את כל הקטע שאפשר לצרוך במקום ירקות רגילים כמו מללפונים,עגבניות,גזר,גמבה,חסה וכל זה ירקות מבושלים ממרק ירקות כמנת פחמימה...שעשירים בנוגדי חמצון חזקים מאוד!
היה בסדר אצלה לא משהו.....לא רע אבל גם לא להיט...
רציתי לשתף אותך בזה..
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אתה יודע כל כך טוב אז למה אתה לא רזה
תמי20/07/2018וגם, אם אתה כבר יודע הכל, אז למה הלכת לדיאטנית?
מן הסתם אתה צריך עזרה. גם הדיאטנית למדה ואפילו באופן מסודר.
עושה רושם שאתה חושב שאתה יודע יותר טוב ולא פתוח ללמוד ולהבין דברים שאתה לא מכיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה אצל דיאטנית תגובה חזרה
שלומי כהן21/07/2018ערב טוב תמי..
ערב טוב תמי ושבוע טוב לך....
טוב אני יהיה איתך ישיר....אני די נפגעתי מהתגובה שכתבת לי,זאת לא התגובה שציפיתי לה...חוץ מזה אני כתבתי את זה לרחל,רק רציתי לשתף אותה בזה ולהגיד לה שבסוף הייתי והלכתי לתזונאית..
ושהיה די בסדר ,לא הכיר ע אבל גם לא הכי טוב....אבל ממש בסדר היה וכן אני הגעתי אליה עם הרבה ידע ואני יודע קצת יותר ממנה למרות שהיא למדה ואני לא למדתי ובכל זאת אני מכבד כל אחד ואת עבודתו אבל סה"כ היה די בסדר.....
בסוף נהניתי מזה שהלכתי אליה...חשבתי שיהיה רע וזה אבל בסוף ממש בסדר ורק רציתי לשתף את רחל בזה...
וזה לא התגובה שאליה חיפשתי.....
חוץ מזה את גם מנהלת את הפורום????וגם למה אמרת לי למה אני לא רזה???זה נורע מעליב!!!!!!אני אישית נפגעתי מזה...
אם כבר כתבת את זה אני מבקש שתתנצלי!
שיהיה לך שבוע טוב.
ולהבא לא צריך להתערב..כתבתי את זה בשביל רחל....
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)