אני בת 60 ומתקשה לרדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בת 60 ומתקשה לרדת במשקל
    סקרנית
    31/07/2018

כל קצוות הגוף שלי מאד רזים והבטן והירכיים מאד מלאים ,אני עושה כל יום כרבע שעה אנאירובי ו 40 דקות אירובי ומאד מתקשה לרדת במשקל למרות שאני לא אוכלת הרבה.שמעתי על הדיאטה של מכון וייצמן לאיזון הסוכר לפי החיידקים האישיים שלי במעיים - האם כשאדם אוכל תזונה שמתאימה לו לפי החיידקים שלו -הוא יכול לאכול יותר או שזה לא קשור ? הדיאטה הזו עולה 1300 ש'ח ואני מתלבטת אם תעזור לי לירידה במשקל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סקרנית, שלום

רחל גרנות
    31/07/2018

שלום לך, התוכנית של DAY2 היא לאתר ולזהות את המאכלים הטובים לכל אחד מאתנו.
    אבל גם אם תדעי בדיוק מה הם המאכלים המומלצים לך, תצטרכי להקפיד על כמויות. אם תאכלי הרבה מהמומלץ לא תרדי, אולי גם תעלי. כלומר, כמויות וחלוקה נכונה הם חשובים לרדת במשקל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואם אוכלים נניח 1200 קלוריות ליום מתזונה רגילה

סקרנית
    01/08/2018

ולעומת זאת 1200 קלוריות של תזונה שמותאמת אישית לחיידקים שלי יש לזה השפעה אחרת על ירידה במשקל ? תודה מראש ועל התשובה שכבר ענית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקרנית, שלום

רחל גרנות
    01/08/2018

שלום לך, 1200 קלוריות ביום יורידו אותך במשקל. והתזונה שמתאימה לך תגרום לכך שתרגישי טוב יותר. ומכיוון שזה בדרך כלל מזון נכון ובריא יותר תרדי טוב יותר. אבל, גם פה צריך סבלנות. אין פה קסמים וקיצורי דרך.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו