טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב שירז.אני רוצה להגיב לך על השאלה שלך ולמה שכתבת פה בהודעה.... תראי חמאה זה סוג של שומן אומנם זה בריא,יש היום בסופרים ובמכולות חמאה שנקראת :"מזולה"..אני לא יודע אם את מכירה.....זה חמאה שהיא נורא בריאה וטעימה והרבה אנשים אוהבים אותה... בכל מקרה אם את אוהבת חמאה את יכולה בבוקר לאכול פרוסת לחם עם חמאה....אני אישית לא אוכל חמאה,אני בחור בן 25 ו....עוד מעט בן 26 צעיר ובריא... אני אוכל שומנים כמו:אגוזים,שקדים,טחינה שמשתייכים לקבוצת שומנים מהסוג הבלתי רווי שמומלצים ביותר.....אני לא אוהב ולא אוכל חמאה..
אבל לשאלתך את יכולה פעם ביום ובבוקר לאכול פרוסת לחם עם חמאה ואם כבר חמאה אז מזולה שהרבה אנשים אוהבים אותה היום והיא נורא טעימה ובריאה.
כל אחד לפי טעמו האישי.
שיהיה לך לבריאות.
בהצלחה והמשך יום טוב.
שלומי כהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים