מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שתיה של בירה לבנהשרי28/08/2018
שלום
האם שתיה של בירה לבנה מורידה את הכולסטרול הרע ומעלה את הכולסטרול הטוב?
והאם גם לבירה שחורה יש את אותם יתרונות?
כמה רצוי לשתות ליום מבלי לגרום לנזק?
תודה שרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתייה של בירה לבנה
שלומי כהן29/08/2018שלום וצהריים טובים שרי.
שלום שרי.אני רוצה להשיב לך על השאלה שלך ולהתייחס למה שכתבת...
שתייה של בירה לבנה אני לא יודע אם יש לה השפעה על הכולסטרול הטוב וגם הרע,תראי לבירה לבנה וגם שחורה יש יתרונות אבל זה לא קשור לכולסטרול טוב ורע בגוף....
את יכולה לשתות פעם ביום....זה מה שאני יודע וזה לא קשור לתזונה ולגוף.....זה דברים שאנשים אוהבים לעשות במסגרת:"חריגה מן הנורמה"..כלומר לשתות פעם ביום בירה לבנה,לאכול עוגה מדי פעם,לחרוג מן הנורמה ולחגוג קצת בחיים.....את במינה למה אני מתכוון??
אבל אין לזה שום קשר לתזונה ולגופנו.....ולשתות בירה זה פשוט כיף מדי פעם ולכן אנשים אוהבים לשתות בירה לבנה/שחורה.....
בכל מקרה פעם ביום לא נראה לי צריך יותר מזה...
שיהיה לך לרוויה!
אני אישית לא אוהב בירה ולא אוהב אלכוהול...אבל שיהיה לך לרוויה!
יום טוב.
שלומי כהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשרי, שלום
רחל גרנות29/08/2018שלום לך, הבירה כידוע שייכת לקבוצת הפחמימות. אולם, זו פחמימה שמתנהגת קצת אחרת. אם בכל גרם פחמימה יש 4קלוריות, הרי בכל גרם אלכוהול יש 7 קלוריות. והפחמימות שבאלכוהול אינן ניתנות לאחסון במאגרי הגליקוגן שלנו לשימוש בעתיד. הבירה מכילה נוגדי חימצון , מכילה גם ויטמינים מקבוצת B ויש מחקרים שמצביעים ששתייה מתונה של בירה מסייעת בחיזוק המערכת החיסונית. כמו כן, יש כאלה שטוענים ששלוב בירה עם פעילות גופנית מורידה את הסיכוי ללקות במחלות לב. בירה עשויה להעלות את רמות ה- HDL שזה הכולסטרול הטוב . אבל, הכוונה היא לשתייה מתונה ולא שתיית בירה בכמות מסחרית. ומהי כמות מתונה? ובכן, זו כמות של 15 גרם בירה שזה כשליש ליטר בירה ובמקרה זה, יותר זה לא טוב יותר. היתרונות של שתייה מתונה נעלמים אם מגזימים בשתיית אלכוהול, כולל בירה. ובשליש ליטר בירה יש כ-150 קלוריות. כל זה לא נכון לגבי בירה שחורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)