סוכר עולה לאחר 3 חודשים ללא אכילת פחמימות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר עולה לאחר 3 חודשים ללא אכילת פחמימות
    רמי111
    03/09/2018

אני בדיאטה קיטוגאנית - ללא פחמימות 1.יותר נכון עד 40 גרם פחמימות ביום 2. התחלתי להרזות ומה שקורה בבדיקות סוכר בדם הסוכר מגיע ל110 . 3. תזונה של 1800 קלוריות ביום עלים ירוקים,גבינה,בשר,ביצים 4. מדוע פתאום הסוכר משתולל למעלה ויורד אחרי כמה שעות ל-89 או 80 ? 5.בבדיקת קיטונים 1 עד 2 -כלומר נמצא במצב קיטוגניק 6.האם בהורדת שומן יש יציאה של רעלים /זיהומים וזה מעלה את הסוכר בדם כדי להתמודד עם רעלים ?

6.אין לי סכרת קודמת או בעיית סוכר מודד כי אוכל תזונה ללא פחמימות /סוכר ומשום מה דווקא ללא פחמימות הסוכר בדם בשמיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום, רמי

רחל גרנות
    04/09/2018

שלום לך, זה רק מראה עד כמה התפריט שבחרת בו לא בריא. הגוף במצוקה ומנסה למצוא מקורות לסוכר, מקורות לאנרגיה.
    מציעה לך להתחיל להוסיף פחמימות לתפריט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממש לא

רמי111
    04/09/2018

התזונה , מהנה ,אחראית טובה ואיכותית + משביעה

אין קשר לתזונה מתברר שיש לי עודף רעלים בגוף שמרזה הגוף משחרר רעלים לדם שנשמרו בשומן .

צריך תוספים שיתמכו בכבד הטיהור רעלים פאזה 1+2

כדי להתמודד עם הרעלים הרבים הגוף מעלה אינסולין כדי לא לאבד משקל ולהיכסף לרעלים .

פחמימות זה רעל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו