מאכלים משביעים לא עוזרים לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאכלים משביעים לא עוזרים לי
    נאנא666
    04/09/2018

הי
    אני בת 55 משקל 72 גובה 164
    לפני 5 חודשים עברתי ניתח כריתת רחם ..רוצה להתאמן אבל פוחדת וגם עייפה ומרגישה שקשה לי
    אוכלת דברים שקראתי שמשביעים לזמן ארוך יחסית אבל אצלי לא מרגישה הבדל בין סוגי האוכל בשובע
    למשל שתיית מים עם זרעי ציה
    או כריכים שאני אופה ( מקמח מלא עם שבולת שועל וציה וקנואה ופישתן ונבטי חיוה ..זה אמור להחליף את הלחפ ותת הרגשת שובע אבל אצלי אני לאחר שעה מרגישה שהקיבה מתחילה להתרוקן ולא מחזיקה הרבה זמן
    יש לי דלקת כרונית בכיבה
    מה אעשה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום, נאנא

רחל גרנות
    04/09/2018

שלום לך, נסי להתעלם מכל החוקים והכללים. נסי לזהות את המאכלים שמשביעים אותך ולא את מה שאמור להשביע אותך. יש אנשים שאוכל חם משביע אותם וכך, באמצע הקיץ הלוהט הם נהנים מצלחת מרק רותחת. ואולי את צריכה לאכול ארוחות קטנות כל שעה וחצי - שעתיים. יש בנושא הזה הרבה ניסוי וטעייה. מכיוון שיש לך גם דלקת כרונית, אני מציעה לך להתייעץ עם מומחה בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי לחם או אורז

נאנא
    06/09/2018

הי
    תודה אני אנסה ..עוד שאלה
    האם אם אמנע מאכילת לחם או אורז..זה יעזור לי לרזות?
    מה עדיף הארוח בוקר או ערב 2פרוסות לחם מלא או שיפון עם מים וקינמון שאני מכינה במיקרו
    מה הכמות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נאנא, שלום

רחל גרנות
    06/09/2018

שלום לך, אני מאמינה שפחמימות הן חשובות. הן מספקות אנרגיה, משביעות, מרגיעות וגם טעימות. בקיצור, שלוב מנצח. אבל כמו בכל דבר אחר, יש לשים לב לכמויות. אם נגזים באכילת פחמימות נשמין. חצי כוס אורז מבושל שווה לפרוסת לחם או לשתי פרוסות לחם קל = 80 קלוריות. לא הבנתי את השאלה את מתכוונת לדייסה שאת מכינה? מה זה שיפון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו