השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה
    רונית
    29/05/2008

אני בת 32 4.5 שנים אחרי לידה ושנתים אחרי יתוח לכריתת בלוטת התריס לוקחת מינון של 900 מקרוגרם אלטרוקסין לשבוע שוקלת 67 ק"ג וגובהי 1.67 רוצה לחזור למשקל לפני ההריון שהיה 54 ק"ג ולא מצליחה מאז כריתת הבלוטה קשה לי מאוד לרזות איך אני חוזרת למינון שהיה לי באופן טבעי כשהיתה הבלוטה מבחינת האלטרוקסין יש לציין כי תפקוד הבלוטה היה תקין ולא זו הסיבה לכריתה שלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל

צחי כנען
    29/05/2008

כנראה שלא תצליחי להפחית משמעותית את מינון האלטרוקסין בשנים הקרובות. ומבחינת ההרזיה אין ספק שעליך להעריך מחדש את חילוף החומרים משקל המטרה ותוכנית התזונה לאור השינויים שעברת, כדאי באמצעות איש מיקצוע כמו דיאטן /נית קליני/ית
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גולשת יקרה

גילה אדלר
    07/06/2008

היעד שאת מציבה לעצמך אינו ריאלי , לרדת למשקל 54 ק"ג אינו מציאותי אלא אולי ל58-59 וכדאי לך להתמקד בהשגת היעד הזה שגם תוכלי להגיע אליו וחשוב מזה לשמור עליו לאורך זמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו