כללי ומאחורי החתונה ושבת חתן של אחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כללי ומאחורי החתונה ושבת חתן של אחי
    שלומי כהן
    15/10/2018

צהריים טובים רחל גרנות.

צהריים טובים לך..מה שלומך??????איך את????

אני רק רציתי להגיד לך שקודם כל היה מעולה החתונה של אחי,היה לו אירוע מהמם,כל האנשים נהנו וגם אני וגם שבת חתן שהייתה לנו שהזמנו קייטירינג היה מעולה.אבל רציתי להודות לך על כך שאיזה כמה ימים כתבתי לך מה לאכול ביום של האירוע ואז כתבתי לך בהודעה שני ארוחות מהתפריט היומי שלי ושאלתי אותך האם זה בסדר ואז אמרתי לי שזה בסדר גמור וכך נהגתי ביום של האירוע מבחינת התפריט היומי.........והיה בסדר גמור וכך אכלתי ביום של החתונה אז רציתי להודות לך..ממש תודה רבה..

נ.ב- אני יודע שדיברנו על זה המון והמון אבל שוב לגבי תפוחי אדמה אני אישית הרבה פעמים נורא אוהב תפוחי אדמה עם האורז בצהריים ועם העוף,אני עדיין לא הבנתי למה זה לא בסדר לאכול אותם,הרבה אנשים אוכלים ואוהבים תפוחי אדמה ואני אישית נורא נורא אוהב אותם כתוספת וזה נורא טעים לי.......אני "מת" על תפוחי אדמה...אני לא יודע..אני אוהב אותם ואני אוכל אותם...בתור תוספת...

שיהיה המשך יום נפלא.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלומי, שלום

רחל גרנות
    17/10/2018

שלום, שמחה שעברת את החתונה בשלום ונהנית גם מהאוכל.
    ועכשיו, שוב לתפוחי האדמה. ובכן, אין ממש מניעה שתאכל תפוחי אדמה. אתה אוהב אותם וזה בסדר גמור. אבל, כפי שכבר ציינתי יש מושג שנקרא אינדקס גליקמי. משמעותו המהירות שבה הסוכר נספג בדם. והאינדקס הגליקמי של תפוחי האדמה הוא גבוה יחסית. אבל, מעבר לכך יש לו יתרונות רבים. אז, שיהיה בתיאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו