הורדה של שומנים בדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדה של שומנים בדם
    צחי
    31/10/2018

מה צריך לעשות אם אני רוצה להוריד את כמות
    הטריגלצרידים בדם ? אומגה 3 עוזר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורדה של שומנים בדם

הוספת תגובה

• צחי, שלוםן

רחל גרנות
    01/11/2018

שלום לך, כדי להוריד את הטריגליצרידים עליך להפחית בצורה משמעותית את כמות הפחמימות הפשוטות. זה כולל פירות, שתייה ממותקת, גלידות ושאר ממתקים וגם אלכוהול.
    לתפריט חשוב שתוסיף שומנים טובים כמו שמן זית, טחינה, אבוקדו וכו'. אבל, לא להתנפל , בכמות מוגבלת. כ-3 מנות ביום. ומנה זה כפית שמן, כף טחינה מוכנה, כרבע אבוקדו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות השומנים בתפריט היומי-תוספת הודעה

שלומי כהן
    02/11/2018

היי צהריים טובים רחל גרנות וצחי.

היי צהריים טובים..רק רציתי להוסיף שעל מנת להוריד רצת טרילגצרידים בדם ישנו צורך לצמצם את צריכת השומנים הרווים במזון שלנו על ידי אכילת שומנים בלתי רווים כמו שמן זית,טחינה אבוקדו וגם אגוזים ושקדים..
    כמות השומנים בתפריט היומי צריכה להיות בין 25%-30 מכמות הקלוריות ביום ולפחות 25% אחוז שומנים בלתי רווים.....

שיהיה שבת שלום

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רחל גרנות
    02/11/2018

שלום רב, זה נכון שאנחנו צריכים לצמצם צריכת שומנים רוויים ולהקפיד על צריכת שומנים שטובים לבריאותינו, אבל, שלומי,טריגליצרידים באים ממקור אחר. הגוף הופך סוכרים פשוטים לשומנים, כלומר, לטריגליצרידים. ולכן, אנשים שיש להם נטייה לעשות זאת, חייבים להקפיד על צריכה מופחתת של פחמימות פשוטות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה של פחמימות פשוטות בתפריט היומי

שלומי כהן
    08/11/2018

היי רחל.אחה"צ טובים יום חמישי....

היי רחל.מה שלומך?????

אני בסדר גמור..איך את???אני מתנצל מראש על זה שזה נכתב אחרי הרבה זמן ההודעה הזאת..אבל יש לי משהו להגיד בתור הערה,בנוסף...מקווה שזה בסדר...

רציתי להגיד שיש לי בעיה עם המשפט שאמרת:"אנשים שיש להם נטייה לעשות זאת,חייבים להקפיד על צריכה מופחתת של פחמימות פשוטות"...

זה משפט מאוד בעייתי..כי בתפריט היומי לא משנה איזה תפריט אתה אוכל......בתפריט תזונה נכונה ויש מלא לא רק שלי ,מה שאני אוכל,יש מלא דוגמאות לתפריטים נכונים למשל באינטנרנט...לא משנה....בכל מקרה,בין אימון לאימון,בין אכילה לאכילה,בין ארוחה לארוחה,חייבים רגע לעצור הכל,לעצור את האימונים,את האכילה,את הארוחות באתה אוכל במשך היום ולאכול פחמימה פשוטה בין לבין.....וזה לא מסתדר עם מה שאמרת,זה נשמע כאילו אסור לאכול פחמימות פשוטות,חייבים לעצור הכל ולאכול בין לבין פחמימה פשוטה שנוכל להתאמן אחריה כאוי,אי אפשר להישאר עם ארוחה שאכלת נגיד עם פחמימה מורכבת וחלבון ושומנים וזה הרבה ולהשאיר אותה בקיבה,בגוף ולא לאכול כלום לפני אימון,חייבים לאכול פחמימה פשוטה לפני אימון......
    לדוגמה,יוגורט/לבן+אגוזים ושקדים ופרי טרי
    -פרי,אגוזים ושקדים

אלא הם פחמימות פשוטות.....
    זה לא מסתדר לי מה שאמרת...

מחכה לתשובה וסופ"ש נעים שיהיה ושבת שלום...

שלומי כהן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו