קלוריות יומיות בזמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות יומיות בזמן הנקה
    הדס
    13/11/2018

שלום,
    אני בת 33, גובה 1.73 מטר ומשקל 57-58 קג.
    אני מבצעת 5 פעמים בשבוע תרגילי ספורט מגוונים בבית (כ50 ד' כל פעם) ופעמיים נוספות אני רצה כ50 ד' בקצב של כ7 ד' לק"מ.. - למעשה אני עושה ספורט כל יום בשבוע..
    אני מניקה תינוק בן 7 חודשים שגם אוכל מוצקים. בקרוב ארצה להפחית הנקה ולשלב תמ"ל.
    אשמח לדעת כמה קלוריות עלי לאכול ביום כשאתחיל לשלב תמל?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות יומיות בזמן הנקה

הוספת תגובה

• שלום, הדס

רחל גרנות
    15/11/2018

שלום לך, הנקה דורשת סך הכול תוספת של כ-300 קלוריות ביום.
    עם הפעילות הגופנית המרובה שלך והמשקל הנמוך, את יכולה להרשות לעצמך תקציב קלורי מכובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה קטנה

הדס
    15/11/2018

תודה רבה על התשובה.
    תוכלי לכמת את הקלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, הדס

רחל גרנות
    15/11/2018

שלום לך, קשה לי לענות על השאלה הזאת כי אינני מכירה אותך. עקרונית, נשים צריכות בין 22 ל-30 קלוריות לכל ק"ג לשמור על המשקל. את פעילה מאוד ולכן סביר שאת יכולה לאכול כ-30 קלוריות לכל ק"ג משקל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו