מספר קלוריות באגס גדול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מספר קלוריות באגס גדול
    א
    11/12/2018

שלום, אפשר לדעת כמה קלוריות יש ביחידה גדולה של אגס? בחלק מהמקומות כתוב שזה 60 ובאחרים כתוב שזה מעל 100.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מספר קלוריות באגס גדול

הוספת תגובה

• מספר קלוריות באגס-תגובה חזרה

שלומי כהן
    12/12/2018

שלום א'..

שלום א'....מה שלומך?????אני רק רוצה להשיב לך על שאלתך ולהגיד לך שאגס כמו כל שאר הפירות שיכים למשפחת הפחמימות הפשוטות,זה אומנם בריא אבל לא בהגזמה...

בכל מקרה אני גם שמעתי וראיתי בדיוק כמוך שפירות וכל פרי כלומר מנת פחמימה פשוטה שווה= 60 קלוריות..אני גם שמעתי את זה וראיתי את זה בדיוק כמוך...
    בכל מקרה......אני לא ממליץ לך להתעסק במספר הקלוריות בכלל ושל פירות בכללי.......פשוט תאכל פירות כמובן עם שאר קבוצות המזון אך לא בהגזמה......ולא תתעסק בכמה שווה כל פרי מבחינת הקלוריות שהוא מכיל....
    פשוט תאכל בריא ומגוון וזה הכל...

שיהיה לך בהצלחה בהמשך ויום טוב.

שלומי כהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום, א

רחל גרנות
    13/12/2018

שלום לך, אני מאוד מצדדת בספירת קלוריות. אבל חשוב שזה ייעשה בצורה הגיונית, כזו שלא פוגעת באיכות החיים. מסיבה זו, אני מחלקת את קבוצות המזון ו"מתמחרת" את הפריטים בה לפי מנות, כמובן, באותו ערך קלורי. וכך, כל מנה בקבוצת הפירות הוא 50 קלוריות. ונכון שיש הבדלים בגדלים. לכן, אם אגס בינוני הוא 50, ההיגיון הפשוט הוא שאגס גדול יהיה בסביבות ה-70 קל'.
    ואגב, אם אוכלים אגס אחד מה זה משנה אם זה 70 או 100? ואם אוכלים הרבה אגסים , אז גם בעצם זה לא משנה אם זה 70 או 100...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו