לכנען צחי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכנען צחי
    טל
    10/06/2008

שלום,

אני בת 35.
    מגיל צעיר אובחנתי בתת פעילות בלוטת התריס (נוטלת אלטרוקסין), שחלה פוליציסטית ותנגודת לאינסולין.
    השמנה אגרסיבית מגיל 10, מודה שגם הרגלי התזונה לא נכונים.
    לפני 3 שנים בשילוב ספורט, אכילה נכונה, לבד הצלחתי לרדת קילו בחודש ובסה"כ 38 קילו.
    בחודש ספט' האחרון: גובה 1.68 משקל 64 ק'.
    מאז המשקל נע בין 64-66 ואינני מצליחה להוריד את הקג' האחרונים שנשארו לי.
    בדיקות דם / שתן תקינות. אין בעיות אינסולין ושחלות, עדיין נוטלת כמובן אלטרוקסין.
    עיקר השומן מתרכז בבטן ובמותניים ואחוזי השומן (לפי בדיקת חדר כושר) 30%.
    נמצאת במעקב אנדוקריני שמרוצים מאד מהמראה החיצוני ומהבדיקות .
    לאחרונה סובלת מכאבי פרקים, עייפות ואנרגיה ירודה.

מעוניינת לשקול 60 ק', מנסיון הירידה מאד איטית והגוף לא מגיב לדיאטות.

אודה לתשובתך כיצד אתה רואה את המצב

אגב, אני ממתינה בתור לביקור אצלך דרך קופ"ח.
    ויש עוד הרבה הרבה זמן....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכנען צחי

הוספת תגובה

• מצטרפת בינתיים

גילה אדלר
    12/06/2008

בדרך כלל קשה להגיע למשקל האידאלי בירידה מאסיבית במשקל כמו במקרה שלך , והטווח הוא האידאלי + 10 אחוז , וזה בדיוק ה60 ק"ג פלוס 6 ק"ג , וביחד 66 ק"ג .
    בכל זאת הייתי מסמנת יעד לרדת באחוזי השומן , שמבחינה בריאותית וגם מבחינת המראה את תראי שינוי חיובי , ולכך את זקוקה גם למאמן כושר לתוכנית אימון ספציפית וגם לתוכנית דיאטה כפי שיתאים לך בוודאי צחי כנען.
    לגבי שאר התלונות שלך על עייפות וכאבי פרקים כדאי לך לבצע בדיקות דם סםירת דם המדגימות דלקת אפשרית או חסרים ב דם, ולהתייעץ עם הרופא יתכן רקע פזיולוגי כמו כמו חסר או רקע נפשי כמו דכאון .
    רק בריאות
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכל זאת

טל
    20/06/2008

גילה תודה.
    בדיקות דם תקינות קצת קשה לעלות על הבעיה.

מקווה שגם צחי כנען יכנס לפורום ויגיב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקיעות

צחי כנען
    22/06/2008

קודם כל- כל הכבוד על הירידה במשקל ועל הסבלנות המבורכת.
    את כנראה באמת נמצאת "בשפיץ" של הירידה במשקל כלומר קרובה לנקודה המקסימלית שגופך יכול להגיע.
    בכל מקרה הייתי ממליץ (מן הסתם לא חובה) לפני שאת מגיעה אליי למכבי לעבור אצלי באופן פרטי כי הקופה לא ממנת איבחון מטבולי מלא- הכולל בדיקת חילוף החומרים, בדיקת ההוצאה הקלורית מעבר למנוחה, הרכב הגוף והנזלים כדי לקבל תשובות מלאות. עם תוצאות האיבחון נוכל לבטח להתקדם.
    נתראה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו