טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב,
אני עובדת היום בעבודה שלא מספקת אותי ואני מרגישה כי איני מממשת את מלוא הפוטנציאל שלי .
בשנים האחרונות אני עוסקת המון בספורט, מתאמנת המון, קוראת מאמרים בנושא ספורט, ומאוד מאוד מתעוניינת בכל הנושא של תזונה .
לאחרונה החלטתי לעבור שלב ולנסות ללמוד עוד משהו שאני מאוד מתעניינת בו כגון תזונה .
יש לציין כי יש לי כבר תואר אחד בהוראה אך המקצוע הנ"ל לא מעניין אותי לצערי כרגע, וחשבתי על לימודים בתחום שממרומי גיל 30 אני יכולה לומר שזה הקצוע שמעניין אותי היום.
אני אשמח מאוד לקבל פרטים, לפחות ראשוניים על מקומות הלימוד, שנים, האם יש עבודה בתחום וכו' וכו'.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מסלול תואר ראשון כמו בכל מקצועות הביולוגיה 3 שנים , אחר כך סטז' בבית חולים 6 חודשים ואחר כך לגורלך .......מקומות הלימוד בפקולטה לחקלאות ברחובות - שייך לאונ העברית , מכללת תל חי בצפון , ומכללת אריאל . עבודה תלוי מה יעניין אותך . מקווה שעזרתי לך גילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים