הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנקה
    ענת
    07/08/2008

אני מניקה את בני כבר כ - 4 חודשים וחצי ומתכוונת להמשיך להניק באופן מלא עד גיל חצי שנה לפחות. שאלתי היא כזו - אני מאוד אוהבת לאכול דייסת סולת רגילה כל ערב אני מבשלת דייסה ואוכלת אותה בהנאה. האם בריא לאכול סולת? האם היא מלאה בוויטמינים? ניסיתי לברר באינטרנט ערך תזונתי ויתרונות הסולת אך הגעתי למבוי סתום... אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנקה

הוספת תגובה

• סולת

צחי כנען
    07/08/2008

סולת היא למעשה פחמימה "לבנה" כלומר ללא היתרונות של חיטה מלאה ודלה בויטמינים ומינרלים.
    עדיף להכין דייסה על בסיס שיבולת שועל העתירה בסיבים תזונתיים ,לשיפור איכותה אפשר להוסיף אפילו אגוזים וגרעינים טחונים או / גם פירות טריים.
    בתיאבון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבולת שועל ...

ענת
    11/08/2008

אני קצת פחות אוהבת.. מה לגבי סולת מחיטה מלאה? האם זה דומה בטעמו לסולת רגילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד סולת

אהרון
    07/08/2008

בחנויות הטבע תמצאי סולת מלאה הרבה יותר מזינה וגם יותר טעימה. מאכל בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו