תזונה לקוליטיס \קרוהן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לקוליטיס \קרוהן
    נערה
    16/08/2008

שלום אני כשנתיים סובלת מקוליטיס וגם חשד מאוד גדול לקרוהן , הייתי אצל כחמש דיאטניות ובכל זאת עדיין כל מזון שאני אוכלת גורם לי שלשולים וכאבי בטן חזקים האם יש משהו אחר שאפשר להציעכדי להקל על התחושה [אני לוקחת בודזון ] הציעו לי : 2 פרוסות לחם עם גבינה לבנה או שמנת גרם לי שלשולים אז אני אוכלת 2 פרוסות לחם ריקות בטוסטר ,אבל גם גורמות לי כאבים חזקים ושלשולים . ומלפפון ללא קליפה מזון ללא סיבים הציעה לי אקטיביה של דנונה גרמה לי שלשולים וקערת קונפלקס גרמה לי כאב בטן חזק בצורת התקפים . עוף שוקיים שניים וצלחת אורז נסיתי להוסיף תפוחי אדמה וגרמו לי שלשולים גם הציעה לי להויף שקדים ואגוזים וגרמו לי שלשולים 8 פעמים ביום ובלילה ,אז הפסקתי .. בערב זה כמו בבוקר ולפני גם במבה מתוקה . האם יש עוד משהו שאפשר לנסות שעושה טוב לבטן? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לקוליטיס \קרוהן

הוספת תגובה

• מישהי

גילה אדלר
    19/08/2008

האם תוכלי להגיע אלינו למרפאה ?
    0526811144

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איפה המרפאה?

נערה
    20/08/2008

פשוט אני גרה בקרית ים....... רציתי לדעת אם זה יהיה לי קרוב .... תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בראשון לציון ובבת -ים

גילה אדלר
    23/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו