מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה ועוראדם23/10/2008
שלום רב אני סובל ממחלת עור הנקראת פסוריאזיס המגלה את עצמה בנגעים מכוערים ומגרדים במקומות שונים בגוף. למזלי מצבי הוא יחסית קל ואני מטופל במשחות כמו דייבובט וטיפולי פןטותרפיה שמאוד מסייעים לי. למרות זאת ברצוני לעשות ככל האפשר על מנת להקל על המחלה ואני בטוח שתזונה נכונה יכולה לעשות טוב מאוד לעור. לכן רציתי לשאול אם ידוע לכם על משטר מזון מסויים שיכול לסייע ועם מי אני יכול להתייעץ אודות נושא זה. בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תזונה ופסוריאזיס
צחי כנען24/10/2008ב 20 שנים האחרונות קמו וירדו הרבה מאוד תאוריות בנושא מזונות המפחיתים או המגבירים את הופעת הנגעים. מניסיוני בדרך "ניסוי ותהיה" תגיע לתוצאות מהירות וספיצפיות לגופך.
השיטה אומרת פשוט להוציא קבוצת מזון או מזונות מסוימים ולבדוק את השפעת הניסוי, דרך הפוכה היא להוציא רוב המזונות להשאר שבוע-שבועיים על תזונה מאוד חמורה ואז להוסיף בכל יום-יומיים מזון מסוים.
כדאי לעשות זאת תחת פיקוח והשגחה אצל דיאטן/נית המתמחה בנושא. אפשר פשוט לשאול את בעל המיקצוע האם הוא מטפל ובעל ניסיון בתחום.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס ותזונה
גילה אדלר24/10/2008פסוריאזיס מתוך הרפואה המערבית והסינית מראה שיפור כאשר מקפידים על :
1. הפחתה של קפה , נס קפה , .....ועוברים לתה יסמין או תה ירוק .
2. נמנעים לחלוטין משמנים מוקשים - כמו במרגרינה , מאפים המכילים מרגרינה , קרקרים ואוכלים שמנים כמו אגוזים טחינה שמן זית
3. נמנעים לחלוטין ממזון מטוגן ( שמנים שעברו חימום )
נמנעים לחלוטין מבשר בקר או כל בשר אדום
עוברים לתזונה צמחונית ללא :בננות אבוקדו ,, תפוזים , עגבניות חצילים ותפוחי אדמה
4. מפסיקים לעשן .
5. מתעמלים .
6. ממתקלחים במים פושרים ( המנעות ממים חמים )
7. דיקור סיני
8. צמחי מרפא סיניים
כדאי לך לנסות
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אדם25/10/2008נראה לי שאנסה לשלב בין עצותיכם ולעשות בדיקות של ניסוי וטעיה עםהמזונות הללו. בכל מקרה האם את יכולה דר' אדלר לשלוח לי קישורים המסבירים לגבי המחקרים שהזכרת. שוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אדם
גילה אדלר26/10/2008אתה יכול להאמין לי גם לניסיון רק של 20 שנה , גם לרפואה הסינית בה אני עוסקת 10 שנים וגם לידע המצטבר על סמך עבודות מחקר ברפואה המערבית . בעתיד אוכל לשלוח לך מחקרים חדשים אם יהיו כאלה בעיניינך ואם אתה בכל זאת רוצה אעשה חיפוש ואלח לך .
בהצלחה
גילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדר אדלר
אדם01/11/2008אני מקווה שמהודעתי הקודמת לא השתמע שאני לא סומך עלייך. אני פשוט מנסה לאסוף כמה שיותר מידע... בכל מקרה התחלתי להפחית בחלק מהמזונות עליהן המלצת האם לדעתך עליי לעשות זאת בצורה טוטלית או שהפחתה של חלק מהמזונות עשויה לתת לי את התוצאות המבוקשות? בתודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכיף!!
גילה אדלר04/11/2008הבקשה שלך לגיטימית ונכונה ואני כזו בעצמי , לא קונה שום דבר שהוא לא מבוסס.
כדי לראות שינוי עליך להמתין לפחות שבועיים , לאחר 6 שבועות רואים שינוי . לעתים יש ירידה באזורי הגירוי , או ירידה בצבע ובאדמומיות ( האזורים הנגועים הופכים לבהירים יותר ), פחות קשקשת וכו'....רואים שינוי ואז יודעים אם זה משפיע. חשוב לציין שיש הבדל בין העונות , בין היום ללילה , במצבי רוח .........אתה יודע זאת .
אני ממליצה להוריד באופן מוחלט וטוטלי את אותם פריטי מזון שאינם טובים לך כדי לראות שינוי , ולאחר תקופה ארוכה יחסית להשיב במידה קטנה חלק מהם .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)