טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
השאלה שלי היא "טכנית" לחלוטין. אני מנסה במשך חודשים ארוכים לרזות ואינני מצליחה. חשבתי להכין שקיות עם ירקות חתוכים במקרר בכדי שיהיה לי קל לשלוף אותן כשאני נתקפת דחף לאכול.
האם זה נכון שירקות חתוכים מאבדים את ערכיהם התזונתיים? ואם כן, האם יש לכם המלצה אחרת בשבילי אשר תפתור לי את בעיית העצלנות ועדיין אוכל להמשיך לאכול משהו מהיר ומזין?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנזק המזערי שבאיבוד ויטמין בטל בשישים לעומת התועלת הרבה שתפיקי מלקיחת ירקות חתוכים מוכנים לאכילה . הפחת בויטמינים הוא תלוי הזמן שעובר והחשיפה לחום או לחמצן לכן טיפים קטנים : להכין יום מראש ולא יותר ליבש את הירק במגבת לאחר שטיפתו להכניס לכלי זכוכית לשמור בקירור להשתמש גם בירקות עליים שלמים , עגבניות שרי ,.... בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד