תזונה וכולסטרול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה וכולסטרול
    מיכל
    21/11/2008

שלום רב, אני בת 22, ובבדיקות אחרי צבא התגלה שיש לי כולסטרול גבוה(240-250) זאת למרות שאני אוכלת מאוד בריא ועושה ספורט באופן קבוע..התחלתי לקחת סטטינים וכן החלפתי גלולות (שידועות כי יכולות להעלות את הכולסטרול), לאחר שנה וחצי בערך עם הסטטינים התגלה כי הcpk שלי עלה, ועל כן הפסקתי לשלושה חודשים בערך עם הסטטינים.בבדיקת הדם האחרונה שלי הכלוסטרול שלי יצא 212. החלטתי להפסיק זמנית עם הגלולות כדי לראות את ההשפעה וכן החלטתי לתת פוש נוסף עם תזונה שיכולה לסייע להורדת כולסטרול(בתקווה ששני אלו יורידו את הכולסטרול לרמת הנורמה)..הבעיה שלי שאני לא יודעת איזה כמויות בערך צריך לאכול. בדרך כלל הייתי אוכלת שתי פרוסות לחם מלא לארוחת בוקר וקפה,פעמים רבות הייתי אוכלת גם ביצה...וכעת הרכבתי תערובת המורכבת מגרנולה,שיבולת שועל, אגוזי מלך, שקדים ופישתן.למרות שתערובת זו מאוד בריאה אני יודעת שהיא גם מאוד משמינה..כמה עליי לאכול? האם ניתן לאכול כמות כמו דגני בוקר?(קערה) או שזה יותר מדי? האם בתור ארוחת עשר ניתן לאכול סנדביץ? יוגורט עם גרנולה או שזה כבר יותר מדי פחמימות? בתור ארוחת צהריים- בגלל שיש לי ימים ארוכים באוניברסיטה מאוד נוח לי לאכול תערובות קטניות/ קטניות ודגנים- האם בתוספת לארוחת הבוקר שלי זה כבר יותר מדי סיבים?כמה קטניות מומלץ לי לאכול? בארוחת הערב אני אוכלת תמיד קערה גדולה של סלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה וכולסטרול

הוספת תגובה

• תזונה וכולסטרול מיכל

גילה אדלר
    22/11/2008

מיכל יקרה ,
    את זקוקה לייעוץ יותר ממוקד שבו דיאטנית / דיאטן יבנו יחד איתך תפריט יומי שיכלול מזונות התורמים להורדת כולסטרול שלא יעלו אותך במשקל , שיתאימו לסדר חייך , וישנם תוספים טבעיים היכולים לסייע בהורדת כולסטרול בעשרות אחוזים . לכן המלצתי היא שתפני לייעוץ אישי .
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי תזונה כסיוע להורדת כולסטרול

עוזי
    23/11/2008

תוספי תזונה בהחלט יכולים לסייע בהורדת הכולסטרול למשל תוסף ה VeMMA שיש זמין בימים הקרובים.

פרטים נוספים התקשרי אלי 054-6664134

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו