תזונה והקשר שלה ללשון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה והקשר שלה ללשון
    דנה
    12/12/2008

שלום, אני בת 28 - היום בבוקר הייתי אצל דיאטנית קלינית שביקשה ממני להוצי את הלשון , בחנה אותה ואלו הן התוצאות: היא אומרת שלפי השלון שלי אני צריכה להתחיל להשתמש בויטמינים כגון: 1. מינרל צי טוניק 2 .פרוביטיקה ביפדופרס- משהו כזה... 3. קומרופלרי- גם משהו כזה או דומה ... 4. אבץ 5.b omple ובנוסף היא נתנה לי דיאטה ובה אני צריכה להימנע ממוצרי חלב פרה, עגבניות, חציל ופלפל יקור וחיטה! אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.60. רציתי לדעת בשביל מה כל התוספים והויטמיינים האלה ?לא כדאי לעשות את הדיאטה בלבד?האם הכדורים האלה יכולים להשפיע על הקליטה שלי להריון בזמן הקרוב?אני ממש מפחדת להתחיל להשתמש בדברים חדשים. צריכה תשובות לשאלות...תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה והקשר שלה ללשון

הוספת תגובה

• תוספי מזון

טליה לביא
    12/12/2008

חביבה חביבה
    התבוננות ואבחון עפ"י הלשון הינם כלים המקובלים ברפואה סינית.
    נראה כי הדיאטנית אליה פנית משלבת בעבודתה תזונה מערבית וסינית.
    מכיון, שלמעט גילך ומשקלך, אין בידי פרטים נוספים, קשה לענות לך האם את זקוקה לתוספי מזון.
    במידה והינך בריאה, ומתכננת הריון, הרי שכדאי לבדוק את מלאי הברזל, ועפ"י תוצאות הבדיקות לשקול צורך בתוסף ברזל. בכל מקרה, לקראת כניסה להריון מומלץ לקחת תוסף ויטמין חומצה פולית, על מנת למנוע מומים מולדים מסוג מסוים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרפת לתשובה של טליה

גילה אדלר
    14/12/2008

ורוצה להוסיף שתי מילים בהיותי מטפלת ברפואה סינית בנוסף להיותי דיאטנית .וחייכתי לקריאת דבריך , חוויה מוזרה משהו בניחוח מסחרי. . אני לא מכירה מטפל רציני סיני בארץ או בחול שהיה נותן אבץ וקומפלקס ויטמין B על סמך אבחנת לשון .
    לכן אני מסכימה עם טליה ואכן בדיקת דם שתראה רמות פריטין , ונטילת חומצה פולית 400 ותזונה נכונה היא ההמלצה גם שלי .
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו