טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום,
אני בת 28 - היום בבוקר הייתי אצל דיאטנית קלינית שביקשה ממני להוצי את הלשון , בחנה אותה ואלו הן התוצאות: היא אומרת שלפי השלון שלי אני צריכה להתחיל להשתמש בויטמינים כגון:
1. מינרל צי טוניק
2 .פרוביטיקה ביפדופרס- משהו כזה...
3. קומרופלרי- גם משהו כזה או דומה ...
4. אבץ
5.b omple
ובנוסף היא נתנה לי דיאטה ובה אני צריכה להימנע ממוצרי חלב פרה, עגבניות, חציל ופלפל יקור וחיטה!
אני שוקלת 53 והגובה שלי הוא 1.60.
רציתי לדעת בשביל מה כל התוספים והויטמיינים האלה ?לא כדאי לעשות את הדיאטה בלבד?האם הכדורים האלה יכולים להשפיע על הקליטה שלי להריון בזמן הקרוב?אני ממש מפחדת להתחיל להשתמש בדברים חדשים.
צריכה תשובות לשאלות...תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
חביבה חביבה התבוננות ואבחון עפ"י הלשון הינם כלים המקובלים ברפואה סינית. נראה כי הדיאטנית אליה פנית משלבת בעבודתה תזונה מערבית וסינית. מכיון, שלמעט גילך ומשקלך, אין בידי פרטים נוספים, קשה לענות לך האם את זקוקה לתוספי מזון. במידה והינך בריאה, ומתכננת הריון, הרי שכדאי לבדוק את מלאי הברזל, ועפ"י תוצאות הבדיקות לשקול צורך בתוסף ברזל. בכל מקרה, לקראת כניסה להריון מומלץ לקחת תוסף ויטמין חומצה פולית, על מנת למנוע מומים מולדים מסוג מסוים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ורוצה להוסיף שתי מילים בהיותי מטפלת ברפואה סינית בנוסף להיותי דיאטנית .וחייכתי לקריאת דבריך , חוויה מוזרה משהו בניחוח מסחרי. . אני לא מכירה מטפל רציני סיני בארץ או בחול שהיה נותן אבץ וקומפלקס ויטמין B על סמך אבחנת לשון . לכן אני מסכימה עם טליה ואכן בדיקת דם שתראה רמות פריטין , ונטילת חומצה פולית 400 ותזונה נכונה היא ההמלצה גם שלי . בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד