נפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות בבטן
    יוסי
    20/01/2009

שלום, איך אפשר להעביר נפיחות בבטן שלא נגרמת עקב האוכל או עקב בעיה רפואית? פשוט אני רזה אבל יש לי בדרך כלל נפיחות בבטן תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות בבטן

הוספת תגובה

• נפיחות בבטן

גילה אדלר
    23/01/2009

האם היא אחרי האוכל או תמיד ?
    אם היא אחרי האוכל עליך להמנע ממזונות הגורמים לנפיחות וזה אישי על פי רוב , קטניות ריבוי בסיבים מוצרי חלב .....להפריד נוזלים ממוצקים בארוחה או להפריד חלבונים מפחמימות .
    אם הנפיחות היא תמיד , כנראה שמדובר בשרירים רפויים או שומן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

יוסי
    24/01/2009

זה בדרך כלל לאחר האוכל, אני יודע את זה כי בבוקר הבטן לא נפוחה בכלל והיא שטוחה,ככה שגם אני יודע שאין לי שרירים רפויים או שומן בבטן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי יוסי

גילה אדלר
    27/01/2009

אם הנפיחות היא לאחר האוכל נסה להפחית מזונות עתירי סיבים כמו קטניות , תירס , זרעים כמו שומשום , דגנים מלאים כמו לחם מלא ....
    להמנע משתית נוזלים עם הארוחה .......
    וחזור אלינו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו